Actualitate

Angajat al Spitalului Județean, „ambasador” al faptelor bune

Șeful Serviciului Resurse Umane al Spitalului Județean de Urgență, Sorin Pătrașcu, a participat, la sfârșitul săptămânii care abia s-a încheiat, la Ultra-maratonul „Autism24h Marea Neagră”, un proiect organizat, pe faleza stațiunii Mamaia, în scop caritabil, pentru copiii cu autism din județul Constanța.

Pătrașcu a participat alături de peste 800 de persoane care s-au înscris la competiția cu scop caritabil de la malul mării, ale cărei donații s-au făcut prin „vânzarea” kilometrilor parcurși, la un preţ de 10 lei pe kilometru. Banii astfel strânşi vor merge, sub formă de donaţie, în conturile Centrului de autism din Constanța.

Sorin Pătrașcu spune că își dorește ca tot mai multe asemenea evenimente, cu scop caritabil, să aibă loc și în județul Buzău: „Acest ultra-maraton caritabil, prin cei 90 de kilometri alergați pe nisip, a fost o provocare fizică și psihică și o speranță ca pe viitor să existe mai mulți donatori de fapte bune în județul Buzău, care pot participa în echipa @AlinaZestYoga sau cu propriile echipe. Ar fi minunat ca Buzăul să fie prezent cu echipe din instituții ale Spitalului Județean de Urgență Buzău, Consiliului Județean Buzău, Jandarmeriei, Poliției Locale, așa cum se întâmplă în alte județe. Îmi doresc ca un astfel de eveniment să aibă loc și la Buzău, în sprijinul Centrului de Consiliere și Asistență a Copiilor cu Tulburări de Spectru Autism din Buzău, pentru care lansez o invitație autorităților locale, pentru cei care doresc să se implice în proiectele <Faptelor Bune>”, spune Pătrașcu, citat de www.spitalulbuzau.ro.

„Conducerea spitalului îl felicită pe colegul no stru pentru această reușită si pentru titlul de ambasador pe care l-a obținut și totodată îl susține în vederea organizării unui astfel de eveniment pentru copiii cu autism din Buzău”, se arată pe site-ul celei mai mari unități spitalicești buzoiene.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker