Sport

Mai pleacă câteva fete?

Iuganu, Petrovic, Keita și Zimny sub semnul întrebării

Rezultatele din sezonul actual, unele care nu mulțumesc nici suporterii, nici conducerea clubului, par să fi produs deja mici cutremure la nivelul lotului. Au fost confirmate mutări serioase de trupe, toate efectuate sub expertiza viitorului tehnician Pablo Morel. Gloria a punctat, deja, de opt ori pe piața transferurilor, însă și plecările vor fi destule.

După zvonurile, neconfirmate însă, ce o dau pe Ilyina la Rapid,  pe pagina de Wikipedia a Gloriei Buzău (versiunea engleză), apar alte trei posibile plecări. Este vorba despre Marija Petrovic, Alexandra Zimny și Fanta Keita, cele mai recente nume adăugate pe o listă destul de lungă a plecărilor. Tot la capitolul zvonuri, Burlachenko și Ana Maria Iuganu, ultima fostă golgeteră a campionatului, ar părăsi clubul local. Între timp, extrema născută la Roman a împlinit 34 de ani iar evoluțiile acesteia, după o accidentare gravă, au avut, mai degrabă, o traiectorie descendentă.

Cluburile cu care s-ar fi înțeles handbalistele menționate nu sunt încă făcute publice. Este cunoscut faptul că mai multe fete de la Buzău au contractele scadente în vară și că se poartă negocieri. Trebuie specificat, de asemenea, că portalul în engleză nu constituie o extensie a clubului Gloria, motiv pentru care nu poate fi considerat o sursă de mare încredere. Totuși, dincolo de câteva informații eronate prezentate în ultimii ani, destule mutări anunțate au fost, ulterior, confirmate.

Dintre cele patru sportive aflate pe lista posibilelor plecări, Ana Maria Iuganu și Marija Petrovic au fost, de cele mai multe ori, titulare. Evoluțiile polonezei Zimny parcă nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, în timp ce Fanta Keita a alternat jocurile bune, mai ales pe fază defensivă, cu meciurile în care nu a fost folosită niciun minut.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker