miercuri, 27 mai 2020

Ludovic Orban lansează la Buzău candidații PNL la europarlamentare

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, vine marți la Buzău pentru a participa la lan­sarea candidaților acestei forma­țiuni politice la ale­gerile europarlamentare. El va fi însoțit în vizita la Buzău și Râmnicu Sărat de o parte dintre candidații PNL la scrutinul din 26 mai, în frunte cu Rareș Bogdan.

Vizita delegației liberale va începe la ora 11,00, cu o întâlnire a acesteia cu buzoienii în Piața Dacia și Piața Centrală. După o conferință de presă care va avea loc la Buzău, va urma o vizită în municipiul Râmnicu Sărat, care va începe la ora 15,00, iar la ora 17,30, la Sala Mare a Consiliului Județean va avea loc lansarea can­didaților PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai.

2 COMENTARII

  1. Ce partid domnule cât am fost la ei nu dadeau nici deo bere bani nici nu aveau un plan coernt pentru viitor. Sunt doar cu înjuraturi și bete în roți, acu am trecut la alde cica se dă calumea de bere.

    • Măi lemn-tănase, dacă aduceai tu berea te puneau și ei pe o listă de sinecuri! Ai fost acolo și nu te-ai prins cum funcționează! Te-ai dus la alții de pomană, regula este aceeași! Nu investești, nu câștigi!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!