marți, 02 iunie 2020

HC Buzău, pe loc direct salvator!

HC Buzău – Universitatea Cluj 35-26 (18-13)

Cele trei victorii consecutive din ultimele tot atâtea etape au propulsat-o pe HC Buzău pe loc direct salvator, cu trei runde înainte de finalul play-out-ului. Ultimul succes, și cel mai ușor, a fost obținut în fața Universității Cluj, după o partidă pe care echipa buzoiană a dominat-o de la un capăt la altul, conducând și la diferențe de zece goluri.

În prim plan a ieșit din nou iranianul Shaho Nosrati, care a fost principalul marcator al formației din Buzău, care a tratat jocul cu maximă atenție, chiar dacă adversara era deja retrogradată și venea la Buzău fără niciun punct. Cum decalajul valoric a fost mult prea evident, HC Buzău n-a avut probleme în a se impune la o diferență categorică, 35-26. Celelalte două rezultate înregistrate în această rundă au fost pe placul buzoienilor, care au urcat pe locul 2, poziție salvatoare. Joi, în următorul meci, HC Buzău o va întâlni în deplasare pe CSM Bacău.

Marcatori HC Buzău: Shaho Nosrati – 10 goluri, Mihai Asoltanei -7 goluri, Liviu Mironescu – 6 goluri, Robert Burlacu – 3 goluri, Bogdan Tudorache – 2 goluri, Andrei Grasu – 2 goluri, Alexandru Cîrstea, Cătă­lin Scarlat, Mihai Bușecan, Denis Olteanu și Marius Anton – câte 1 gol

Clasament

  1. Baia Mare 18 p.
  2. HC BUZĂU 17 p.
  3. CSM Bacău 16 p.
  4. CSM Făgăraș 15 p.
  5. CSU Suceava 11 p.
  6. U Cluj 0 p.

Liga Națională, Play-out, Etapa a 7-a, rezultate:

HC Buzău – Universitatea Cluj : 35-26

CSU Suceava – Minaur Baia Mare:  24-29

CSM Făgăraș – CSM Bacău:  26-23

loading...
error: Content is protected !!