vineri, 16 aprilie 2021

Liberalii buzoieni au închis uşa partidului pentru migratorii ALDE şi PSD

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, deputatul Cristinel Romanescu, susţine întrutotul punctul de vedere al prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, împărtăşit şi de liderul naţional Ludovic Orban, acela de a nu accepta înscrierea în partid a migratorilor politici proveniţi din Alianţa Libe­ralilor şi Democraţilor sau din Partidul Social Democrat. Romanescu a admis, joi, la o conferinţă de presă, că are cu­noştinţă de asemenea tentative, pe care susţine însă că nu le acceptă. Mai mult, spune deputatul liberal buzoian, asemenea zvonuri legate de personaje despre care se afirmă că ar încerca să se înscrie în Partidul Naţional Liberal nu fac altceva decât să demobilizeze activiştii vechi ai PNL, într-o perioadă în care energia acestora ar trebui să fie concentrată către campania electorală pentru alegerile prezidenţiale care se apropie. „Cu mine personal nu s-a purtat nicio discuţie în acest sens, dar răspunsul meu este acelaşi ca al preşedintelui Ludovic Orban: uşile partidului sunt închise pentru cei de la ALDE şi PSD”, a spus Romanescu.

El este de părere că este necesară şi o legislaţie care să limiteze traseismul politic parlamentar; din punctul său de vedere, unui parlamentar care nu se mai regăseşte în formaţiunea politică pe listele căreia a fost ales nu ar trebui să i se permită să activeze după demisie decât ca independent, nicidecum în alt grup parlamentar, nou sau deja existent. Romanescu a mai spus şi că este şi împotriva sistemului „Agamiţă Dandanache” şi că va milita pentru ca listele PNL Buzău pentru alegerile din iarna anului viitor să conţină doar candidaţi din judeţ.

1 COMENTARIU

  1. E DE RASUL LUMII INCHIDE USILE PT. MIGRATORI DIN ALTE PARTIDE PUBLIC SI PE ASCUNS DUC MUNCA SA VINA CITI MAI MULTI LA EI SI SA SEMNEZE PT. MOTIUNE…….. CURAT MURDAR COANE ROMANESCU.. SPUNE PE NUME CINE A VRUT SA VINA LA VOI. ?

Comments are closed.

loading...