Sport

Jumătate din play-off este din Buzău!

Pe măsură ce etapele se scurg, devine tot mai clar că jumătate din play-off-ull seriei a 2-a din Liga a 3-a va fi pe jumătate buzoian! După ce, vineri, în primul meci din etapa a 11-a, CSM Rm. Sărat a trecut cu 3-1 pe teren propriu de Sporting Lieşti (Andrei Ignat 39, Andrei Mateiciuc 50, 85 / Alexandru Stan 70), sâmbătă a fost rândul Metalului să-şi continue marşul trimfal. Lidera clasamentului şi-a reluat prima poziţie, cedată pentru 24 de ore Râmnicului, şi a izbutit o victorie importantă pe terenul băcăuanilor de la Dinamo. Cu 2-0 s-a impus trupa lui Vali Stan, cu câte un gol pe repriză marcat de Cristian Onţel (11) şi, respectiv, Nicolas Antone 51.

„Trebuie să le mulţumesc suporterilor care au venit şi ne-au susţinut, însă în primul rând jucătorilor pentru modul în care se pregătesc, pentru atitudine şi profesionismul arătat în joc, mai cu seamă în faţa unei echipe precum Lieştiul, care de la venirea antrenorului Cătălin Savu are altă faţă, lucru demonstrat şi vineri”, a declarat antrenorul Rîmnicului, Marius Tîrîlă, după meciul cu Lieşti.

„S-a muncit mult pentru victoria de la Bacău, contra celor de la Dinamo. Trebuia să ne revanşăm pentru înfrângerea de la Focşani”, a spus şi portarul Metalului, Iulian Dinu, după jocul de la Bacău. Într-o altă partidă a rundei, Unirea Braniştea – Voinţa Limpeziş 2-0.

Liga a 3-a, Seria a 2-a – Etapa a 11-a

 • CSM Rm. Sărat – Sporting Lieşti 3-1
 • Aerostar Bacău – Viitorul Ianca 1-1
 • Dacia Brăila – CSM Focşani 0-1
 • Unirea Braniştea – Voinţa Limpeziş 2-0
 • Dinamo Bacău – Metalul Buzău 0-2

Clasament

 1. METALUL 28 p.
 2. Sărat 26 p.
 3. Aerostar 21 p.
 4. Focşani 20 p.
 5. Braniştea 19 p.
 6. Lieşti 15 p.
 7. Ianca 12 p.
 8. Dinamo Bacău 10 p.
 9. Limpeziş 4 p.
 10. Brăila 1 p.

 

Articole similare