Sport

Revedere cu Bătrâna Doamnă

Gloria – UTA Arad, azi, de la 14.00, în Cupa României, în direct la TV

Gloria ia o pauză în campionat şi îşi va concentra atenţia asupra celeilalte competiţii interne. Aflată pe locul 6, de play-off, în eşalonul secund, echipa buzoiană va întâlni prim divizionara UTA Arad, în această după-amiază, de la ora 14.00, în Crâng, în a doua  etapă a grupelor Cupei României.

UTA este penultima în Superligă, unde a pierdut totul în ultimele patru etape, iar pe bancă a fost readus Laszlo Balint. Mari probleme sunt pentru arădeni şi înaintea meciului de Cupă de la Buzău. „Sunt indisponibilități, noi trebuie să ne concentrăm atenția pe soluții, nu pe probleme. Pe Chindriș l-am pierdut și pentru meciul cu Voluntari, poate Abedi reintră duminică, în timp ce Paul Anton va suferi o intervenție la nivelul danturii, programată demult, după care nu poate face efort timp de 24 de ore. Era imperios necesar pentru el să rezolve această problemă, nu mai suporta amânare, și vedem deja că sunt destul de multe schimbări la nivelul primului 11, forțate cum ar veni. Ca antrenori trebuie să pregătim echipa cât se poate de bine, ținând cont de tot contextul: accidentări, uzură, program și așa mai departe. Totodată, încercăm să eficientizăm acest proces de pregătire și jucătorii să dea tot ce pot ei mai bun în momentul actual. Am o convingere pe care am spus-o de fiecare dată când am fost antrenor. Din punctul meu de vedere, în momentul în care ieșim de pe teren, atât eu ca antrenor, cât și jucătorii, la final trebuie să ne uităm ochi în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Dacă rezultatul nu e de partea noastră, înseamnă că adversarul a fost mai bun decât noi. Se poate întâmpla, este sport și atunci dăm palma și a doua zi trecem la treabă, muncind mai mult. Dar, eu sunt convins că în momentul în care vom face toți acest lucru, o să vină și jocul bun și rezultatele”, a menționat Laszlo Balint la un post TV local din Arad.

La Gloria erau anunţate trei absenţe importante, Cârstocea, Trebotic şi Vali Alexandru.

Bilete la 15 lei

Preţul unui bilet, intrare generală, la partida de astăzi, este de 15 lei. Tichetele sunt deja puse în vânzare online şi pot fi achiziţionate de AICI. De asemenea, astăzi, începând cu ora 12.00, biletele vor putea fi procurate şi de la casele de la stadion, la Poarta Crâng şi la Poarta „Electrica”. Copiii cu vârsta sub 14 ani au accesul gratuit. Meciul va fi televizat de cele trei posturi deţinătoare de drepturi: Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.

Articole similare