Monden

Jojo, pe scena Consiliului Județean

Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe reușite împreună, cool, burgheze și pline de istorii simpatice, aceasta este rețeta unei prietenii frumoase. Dar, când 2,20 euro sunt lăsați pe o măsuță din casa de vacanță ca un test, dispariția lor miraculoasă generează un val de mărturisiri care le pune în pericol vacanța și chiar prietenia.

Spre surprinderea, dar și spre amuzamentul spectatorilor, această sumă infimă face posibilă distrugerea unor prietenii, crearea de alianțe, activarea unor forme atroce de lăcomie și egoism. Ceea ce se întâmplă îl va surprinde chiar și pe autorul farsei, pentru că „dezastrul din cuplu”, băgat întotdeauna sub covor, reușește cumva să explodeze exact atunci când nu îți dorești ca „rufele să fie spălate” alături de prieteni.

Cu asemenea premise, nici distribuția nu putea fi decât surprinzătoare, Cătălina Grama (Jojo) jucând împreună cu Paula Chirilă, Maria Obretin, Paul Ipate, Dragos Huluba și Andrei Mateiu. Comedia se va juca pentru buzoienii iubitori de teatru marți, 28 februarie, la sala Consiliului Județean, începând cu ora 18.30.

Spectacolul este regizat de Răzvan Oprea, care semnează și traducerea și adaptarea textului lui Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie. Actorii promit că vor face publicul să râdă și să învețe lecția transmisă în comedia care se joacă în Franța de foarte mulți ani cu foarte mare succes.

*

Cătălina Alexandra Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, acronim de la cuvintele „jeune et jolie” (în franceză „tânără și frumoasă”), este cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță română, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment.

Cătălina Grama

A luat lecții de canto și a studiat actoria, absolvind, în 2004, Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Hyperion, la clasa profesorului Virgil Ogășanu. Cătălina Grama a debutat în televiziune în anul 1995, la vârsta de doar 14 ani. A jucat în primul său rol de teatru în 2003, iar în 2005 a fost distribuită în primul său rol într-un lung metraj cinematografic. La doar 13 ani, Jojo s-a apucat de modeling în 1994. Într-un casting este observată de cei de la revista „Salut”, apoi începe o colaborare cu cel mai cunoscut post de televiziune românesc PRO TV. Timp de doi ani a făcut parte din trupa U-nite, alături de Bart și Miky, compunând numeroase melodii. În perioada 1998-2003, alături de Horia Brenciu, a fost prezentatoarea emisiunii Kiki Riki Miki, realizată de Oana Ionescu. A colaborat cu Xtra Records în anul 2000 pentru un remake al videoclipului „Roz”, cu care a câștigat ceva mai târziu în România premiul Otto.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker