joi, 09 iulie 2020

Jandarmii, alături de buzoieni în perioada minivacanţei

Jandarmii buzoieni vor acţiona în perioada minivacanței de Sfânta Maria pentru buna desfăşurare a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Râmnicu Sărat şi de la mănăstirea Ciolanu. Efectivele de jandarmi vor  mai fi prezente şi la manifestările cultural artistice din localităţile Cozieni, Căneşti, Murgeşti, Valea Salciei, Vâlcelele, Râmnicu Sărat, Bisoca, Glodeanu Siliştea, Siriu.

Jandarmii vor fi alături de spectatori și la activităţile sportive de la Sala Sporturilor „ Romeo Iamandi” Buzău, unde se va desfăşura Turneul Judeţului Buzău- handbal masculin, de pe stadionul „ Prinţul Ghica” Buzău unde se va desfăşura partida de rugby dintre echipele S.C.M. Buzău şi C.S. Dinamo Bucureşti şi pe stadionul Gloria Buzău, unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele SCM Buzău şi Sportul Snagov

“Dacă intenţionaţi să vă deplasaţi în zona de munte a judeţului, jandarmii montani vă recomandă să vă documentaţi temeinic înainte de plecare cu privire la condiţiile meteo şi la traseele pe care intenţionaţi să le parcurgeţi. Nu în ultimul rând, echipamentul adecvat este obligatoriu în astfel de excursii”, recomandă jandarmii buzoieni.

Întrucât dispozitivele de ordine publică constituite vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică pentru buna desfășurare a tuturor manifestărilor religioase, cultural- artistice și sportive, precum și prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional şi descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, conducerea IJJ Buzău recomandă participanţilor să nu se implice în acţiuni care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!