Actualitate

Jandarmeria buzoiană scoate posturi la concurs

Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău organizează concursuri în vederea ocupării a două posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, astfel: un post de ofițer specialist II Informare, relații publice și cu publicul și un post de subofițer casier principal în cadrul compartimentului Financiar.
Cei interesați pot transmite cererile de înscriere la concursuri, precum  și celelalte documente stabilite în conținutul anunțului  în perioada 12-20 septembrie 2022, exclusiv online la adresa de e-mail: [email protected]
„Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare fiind 23 septembrie 2022”, transmite Biroul de Presă al IPJ Buzău. De aemenea, reprezentanții Jandarmeriei buzoiene mai transmit faptul că toate informațiile privind cerințele posturilor, condiții de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriabuzau.ro/ secțiunea Carieră.
Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor pot fi obţinute de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzau, strada Bazalt, nr. 15 sau la numărul de telefon: 0238/721702, în intervalul orar 08.00 – 16.00, de luni până vineri.

Un comentariu

  1. Dacă și viitorii angajați din sursă externă o să fie la fel de competenți ca cei angajați în anii precedenți o să fie jale. Numai pile, numai pile, toți incompetenți!

Articole similare