Monden

Irina Fodor, vacanță în Zanzibar cu familia

Irina Fodor, prezentatoarea ,,Asia Express” și soțul ei, Răzvan, împreună cu Diana, fiica lor, și-au încărcat bateriile departe de frigul din România, la mare și la soare, des­coperind plajele exotice și animalele sălbatice din Zanzibar. Potrivit a1.ro, ei s-au bucurat de experiența sălbăticiei și de peisajele de vis, într-o zonă călduroasă, unde au explorat o nouă cultură și au vizitat multe atracții turistice din zonă.

În fotografiile postate de cei doi soți, ei apar foarte mult îmbrățișați, semn că le-a fost dor unul de celălalt și televiziunea i-a ținut mult timp departe. ,,Ne-am propus încă de la plecare ca vacanța în Zanzibar să fie un echilibru între odihnă și explorare, așa că am ales cu atenție obiectivele turistice de vizitat, ca să nu pierdem timp inutil și să se și potrivească gusturilor noastre. În poze e un moment de relaxare pe o limbă de nisip ce apare doar la reflux și se leagă de Mnemba Island (insula lui Bill Gates) care, de altfel, e privată, și pe care nu ai voie să pășești – asta dacă nu ești rudă cu mai sus numitul, ceea ce nu e cazul. În apropierea insulei se face snorkeling, am pus și în stories câteva imagini, iar dacă ai noroc, poți vedea și delfini. Noi nu am avut, dar poate alții au. Mai departe, am mers într-o rezervație naturală, pădu­rea Jozani, ca să vedem maimuțele Red Colo­bus, una dintre cele mai rare specii din lume. Copiii au fost absolut încântați de vederea lor și de plimbarea prin pădurea tropicală. Nu am putut rata turul în mangrove și, mai târziu, o oprire la faimosul The Rock, un restaurant construit pe o bucată de coral și aflat în topul celor care caută locații de fotografiat instagramabile. Apusul ne-a prins la Kae Funk Sunset Beach Bar, loc unde pur și simplu ne-am aruncat trupurile pe câte un șezlong, cu un cocktail în mână și ne-am bucurat privirile cu tot ce ne înconjura. Câte minunății pe lumea asta!”, a notat Irina în jurnalul ei de călătorie, unde a descris experiența unică din vacanța exotică.

Cei trei au mai avut parte și de un Spice Tour în care au gustat fructe exotice și au testat condimente locale, au mers în Prison Island, să vadă țestoasele gigant. ,,Cea mai bătrână dintre ele are 195 de ani. Cel puțin, așa ne-a povestit ghidul. Am avut voie să le hrănim, să ne facem poze cu ele, ba chiar, câteva dintre ele se bucură și de masaj și mângâieri pe gât dacă stăpânești tehnica.Vă țin la curent cu ce mai găsim pe aici”, le-a promis buzoianca fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker