Monden

Irina Fodor va prezenta un nou cooking show la Antena 1

O nouă provocare i-a fost servită pe tavă Irinei Fodor după aventură din Asia Express! Antena 1 i-a propus buzoiencei să coordoneze un nou cooking show cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, dar nu în România, ci în Grecia de această dată. Irina Fodor va fi prezentatoarea noului format și va avea şi un coprezentator „ce va povești în detaliu despre specificul locului, mâncărurile şi ingredientele pentru care este renumită”, spun cei de la Antena 1.

Fodor a încheiat de curând cel de-al patrulea sezon Asia Express care va începe să fie difuzat zilele acestea, dar şi o parte din sezonul nouă din ”Chefi la cuţite”. Noul Chefi fără limitese va filma în această toamnă, însăshow-ul va fi difuzat abia anul viitor. Important de menţionat: „Chefi fără limite” are un format diferit faţă de „Chefi la cuţite”! Ambele emisiuni rămân în grila Antenei 1, după cum au confirmat reprezentanţii Intact pentru Paginademedia.ro.

„<Chefi fără limite> este un format care va fi filmat în această toamnă în insulele greceşti. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiţionale şi locuri din Grecia. Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurcă în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele”, spun oficialii Antenei 1. Cei trei chefi vor fi şi ei nevoiţi să iasă din bucătărie şi să se alăture concurenţilor, pentru ca echipa lor să iasă câştigătoare în anumite confruntări, au mai declarat responsabilii noului format.

„Când crezi că aventura a luat sfârşit, afli că se coace una şi mai şi! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre <Chefi fără limite>. Primul gând a fost de regret, că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, aşa cum erau. Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină aşa de repede, pentru că nu mă aşteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia şi insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu maşina şi nu m-aş mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor şi al echipelor lor”, a declarat plină de entuziasm buzoianca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare