Sport

Metalul, meci dramatic la Lieşti!

Accidentare groaznică a portarului gazdelor, două penalty-uri ratate de buzoieni

Fotbalul a trecut în plan secund în meciul dintre Spor­ting Lieşti şi Metalul Buzău, disputat sâmbătă seară, în etapa a 3-a a Ligii a 3-a. Au fost momente dramatice la final, după accidentarea gravă suferită de portarul echipei gazdă, Cosmin Văleanu, în urma contactului cu atacantul Metalului Constantin Clăti­nici, fază la care centralul băcăuan Sergiu Mavriche a acordat penalty, ratat apoi de Andrei Pavel. A fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD. În urma investigaţiilor, Cosmin Vădeanu, care ar fi trebuit să se căsătorească a doua zi după meci (!) a fost diagnosticat cu cinci fracturi la nivelul feţei şi a fost operat la Bucureşti. Partida ajunsese în acel moment în minutul 76. Jocul s-a reluat cu penalty-ul ratat de Pavel, dar decizia centralului de a nu opri partida imediat cum a ajuns elicopterul deasupra stadionului a stârnit proteste violente în tabăra gazdelor, mai ales că Mavriche a acordat un nou penalty Metalului, la un fault asupra lui Stănică. Ghinionul a fost total, fiind rândul lui Tudorică să rateze de la punctul cu var, apoi gazdele au dat lovitura în ultimul moment şi nimic nu s-a mai putut face pentru a evita prima înfrângere din campionat. Sâmbătă, de la ora 17.00, în următoarea etapă, Metalul va primi vizita ultimei clasate, Sportul Chiscani.

Metalul: şerban – Ceauşu, Mihăeş, Stănică, Şt. Păun – Cl. Zamfirescu, D. Stan, Tudorică, Atomei (65 C. Petre) – A. Pavel, A. Iacob (65 Clătinici). Antrenor: Vali Stan

Rm. Sărat s-a făcut de râs!

Gafă incredibilă pentru acest nivel la CSM Rm. Sărat! Oficialii râmniceni au uitat de al doilea medic, care nu a mai ajuns în timp util la stadion, iar după ce a aşteptat cele 15 minute regulamentare, arbitrul a fluierat finalul meciului! CSM va pierde partida la ,,masa verde”, printr-o decizie care urmează a fi validată de Comisia de Disciplină a FRF. Etapa viitoare, vineri, de la ora 17.00, râmnicenii au din nou meci pe teren propriu, împotriva liderului Spor­ting Lieşti.

Liga a 3-a, Seria a 2-a –  Etapa a 3-a

• CSM Rm. Sărat – Dinamo Bacău 0-3 (,,masa ver­de”)

• Aerostar Bacău – Oţelul Galaţi 0-2

• Sporting Lieşti – Metalul Buzău 1-0

• Sportul Chiscani – CS Făurei 2-4

• Viitorul Ianca – CSM Focşani 2-1

 

Clasament

1.LIEŞTI 9 p.

2.Oţelul 6 p.

3.Metalul 3 p.

4.Ianca 6 p.

5.CSM Focşani 4 p.

6.Aerostar 4 p.

7.CS Făurei 3 p.

8.Dinamo Bacău 3 p.

9.CSM Rm. Sărat 3 p.

10.Chiscani 0 p.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare