Monden

Irina Fodor a revenit pe ecrane cu America Express

După luni întregi de așteptare, America Express s-a întors cu un nou sezon și cu concurenți de senzație. Fanii emisiunii trebuie să se aștepte la un show de proporții de la ediție la ediție, la situații-limită care îi vor ține cu sufletul la gură și la provocări care îi vor pune pe concurenți în ipostaze nemaivăzute până acum.

Așa cum a obișnuit pe toată lumea, în centrul spectacolului va fi buzoianca Irina Fodor. Prezentatoarea emisiunii este pregătită să dea veștile bune și mai puțin bune, să îi motiveze pe concurenți și să le fie alături în toate momentele limită. Buzoianca este nerăbdătoare să le arate și fanilor ce s-a întâmplat la filmările America Express, în cinci ediții într-o singură săptămână. America Express a început sâmbătă, 21 octombrie, la ora 20.00, pe Antena 1. Primele cinci ediții sunt difuzate în zile consecutive, urmând ca mai apoi să fie difuzate regulat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri, de la ora 20.30. Excepție face ziua de duminică, când show-ul va fi difuzat la ora 21.00.

„De pe 21 octombrie, nimic nu va mai fi la fel! Începe America Express! Un thriller cum n-ați mai văzut, vă promit! Aventura noastră pe cele două emisfere ale Pământului începe în Columbia, continuă în Ecuador și se termină în Argentina, unde jucăm marea finală!”, a scris buzoianca pe Facebook.

Noile echipe din acest sezon sunt formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Alexia și Aris Eram, Ada și Antoaneta Galeș, Iulia Albu și Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Romică și Cătălin Țociu, și George Tănase și Ionuț Rusu. Irina Fodor a dezvăluit, pentru unica.ro, și cu cine ar participa în calitate de concurentă la show-ul de televiziune „America Express”, unde este prezentatoare. Bineînțeles, cel alături de care Irina Fodor ar merge la „America Express” este nimeni altul decât soțul ei, Răzvan, care a căștigat sezonul 3 al emisiunii alături de chef Sorin Bontea.

„Aș merge, dar doar cu Răzvan. A mai fost o dată, a ajuns în finală, a câștigat, deci știe cum se face, merg la sigur!”, a spus Irina Fodor. Întrebată dacă există vreun proiect pe care și l-a dorit și nu l-a obținut, Irina Fodor a răspuns: „Cred că eram ultimul an la facultate când am dat o probă pentru prezentatoare de știri sportive. Aveam zero experiență, evident că nu l-am luat. Știu că atunci am fost destul de amărâtă, dar destinul avea alte planuri pentru mine, când aveam să fiu pregătită. Iar ce fac astăzi mi se pare că mi se potrivește mult mai bine”, a completat buzoianca.

Articole similare