Monden

Irina Fodor, probleme de sănătate la America Express

Irina Fodor și-a surprins fanii cu ultimele vești. Frumoasa prezentatoare de TV are probleme de sănătate la „America Express”. Ea a ținut ca fanii săi să afle de la ea tot ce se întâmplă, așa că a făcut o serie de declarații neașteptate pe rețelele de socializare. Mai exact, vedeta a spus că are o alergie solară care i-a apărut în special pe mâini, deși a folosit produsele necesare pentru a se feri de soare. Acest lucru ar putea fi o problemă mare pentru ea, pentru că filmările au loc în sezonul cald, iar buzoianca este nevoită să stea ore în șir să îi aștepte pe participanți să ajungă la punctul dorit pentru o nouă misiune.

„În această perioadă îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici”, a explicat Irina Fodor. Ea se bucură însă și de momente unice departe de meleagurile natale pe parcursul filmărilor pentru emisiunea pe care o prezintă. Ea a fost extrem de încântată încă de la început, pentru că are multe lucruri de învățat din noile destinații.

Nu cu mult timp în urmă, Irina Fodor a postat un mesaj pe Instagram în care explică că localnicii din Mexic nu privesc Viața de Apoi ca pe o ruptură definitivă de persoanele dragi, motiv pentru care există Ziua Morților, zi în care cei trecuți în neființă sunt sărbătoriți și pentru ca oamenii iubiți să se reconecteze cu ei. „Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca pe o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților, n.r.) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă. Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume, cu poveștile și tradițiile lor”, le-a mai scris Irina Fodor fanilor.

Articole similare