Sport

Săgeata – Lanurile, finala judeţeană a Cupei României

Ultimul act, azi, de la 18.00, la Gherăseni

Şi cea de-a doua competiţie internă din fotbalul judeţean a ajuns la final. Team Săgeata şi Voinţa Lanurile se vor întâlni, în această seară, de la ora 18.00, pe terenul din Gherăseni, în finala fazei judeţene a Cupei României. Un ultim act care a respectat calculele hârtiei şi care pune faţă în faţă două dintre cele mai puternice echipe din fotbalul judeţean, ambele cu un parcurs fără greşeală în actuala ediţie a competiţiei.

Team Săgeata a început cu o victorie la scor, 9-3 cu Avântul Zărneşti, a conti­nuat cu un 3-1 în optimi, cu Unirea Stâlpu şi tot cu acelaşi scor, în sferturi, de Voinţa Balta Albă. Şi tot 3-1 a fost în semifinale, unde campioana de anul trecut a depăşit-o pe Montana Pătârlagele.

Şi mai clar a fost parcursul celeilalte finaliste, o „clasică” a fotbalului judeţean, Voinţa Lanurile. Victorii cu goluri multe, 5-2 cu Viitorul Ştiubeiu, 3-0 cu Gloria Vadu Paşii, în optimi, şi 4-0 cu Victoria Boboc, în sferturi. În semifinale, echipa din Lanurile s-a impus categoric, 3-0, chiar pe terenul echipei care găzduieşte finala din această seară, Diadema Gherăseni.

Finala va avea parte şi de numeroase surprize pregătite de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, potrivit unui comunicat pe site-ul oficial: „Evenimentul va fi un adevărat regal care va reuni actuali, foşti şi viitori campioni ai fotbalului şi care va beneficia de condiţii deosebite de organizare. Nu vor lipsi surprizele şi momentele pline de emoţie care vor marca istoria şi viitorul fotbalului buzoian şi va sărbători toate comunităţile de sportivi ale Buzăului!”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare