Monden

Irina Fodor, primită acasă cu brațele deschise după aventura Asia Express

Filmările pentru noul sezon al competiției Asia Express s-au încheiat, astfel că toți concuren­ții, alături de prezentatoarea emisiunii, s-au întors acasă. Irina Fodor fost întâmpinată cum nu se putea mai bine, soțul acesteia având grijă să aibă parte de cea mai frumoasă primire care, bineînțeles, a copleșit-o pe vedeta buzoiană Irina. Răzvan Fodor și-a luat soția de la aeroport cu mașina și  a dus-o rapid acasă, la fetița pe care cei doi o au împreună, Diana, unde au urmat zeci de minute de îmbrățișări.

Răzvan a povestit că a înlemnit de emoție atunci când a văzut-o pe frumoasa lui soție după atât timp de absență și i-a spus: „Nu mai pot după tine”. De asemenea, imediat ce mama ei a intrat pe poarta casei, Diana a sărit în brațele Irinei și au stat îmbrățișate preț de câteva minute, timp în care Răzvan își admira fetele.

Dacă vă închipuiți că doar soțul și fiica prezentatoarei TV au fost extrem de copleșiți de emoții la întoarcerea ei acasă, ei bine, nu. Patrupedul familiei a fost foarte fericit când a văzut-o pe stăpâna sa acasă, astfel că a dat năvală să-i arate cât de tare i-a lipsit.

Răzvan Fodor și Irina se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar prezentatorul TV a ținut să menționeze mereu pe rețelele de socializare cât de mult îi lip­sește soția sa. În nenu­mărate rânduri, Răz­van a postat filmulețe sau imagini pe Instagram în care îi declara Irinei dragostea. Așa s-a întâm­plat și imediat după plecarea Irinei pe Drumul împăra­ților, când actorului i se făcuse deja un dor nebun de ea. La momentul respectiv, Răzvan a postat o fotografie cu el și cu patrupedul familiei, alături de mesajul: „@irina_fodor, nu vreau să pun presiune, dar noi suntem cam terminați fără tine…”, scria artistul.

Articole similare