Monden

Irina Fodor a fost dată dispărută de fani

Irina Fodor a fost înlocuitoarea Ginei Pistol pentru două dintre cele mai urmărite producții de la Antena 1: „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”. Dar buzoianca este mult mai puțin populară față de Gina Pistol. Irina are 264.000 urmăritori pe Instagram, în timp ce rivala ei are 1,4 milioane și enorm de multe contracte de imagine. Într-adevăr, în ultima perioada cele mai multe se datorează micuței Josephine, care deja promovează intens produse pentru bebeluși.

Însă până la noi proiecte, buzoianca a dispărut complet de pe rețelele de socializare imediat după finala Asia Express. Aceasta nu a mai postat absolut nimic nici pe Facebook, nici pe Instagram. Fanii s-au îngrijorat, dar nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu soția lui Răzvan Fodor.

Două luni în care am fost familie, două luni într-un proiect ca nici un altul, care ne-a oferit momente prețioase pentru o viață întreagă și o aventură de neuitat. Asia Express România. Felicitări, Mihai și Elwira! Felicitări, Cuza și Emi! Ne-ați oferit o finală demnă de Drumul Împăraților!”, a fost ultima postare a Irinei Fodor pe rețelele de socializare, în data de 29 noiembrie.

Fosta prezentatoare „Asia Express urmează acum să apară în noul cooking show de la Antena 1, care a fost filmat în Grecia, „Chefi fără limite”. Va debuta în curând și îi va avea în prim plan tot pe cei trei chefi celebri: Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Probabil când va începe emisiunea, va reveni și Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Buzoianca a lăsat o impresie foarte bună echipei de producție, astfel că s-ar putea ca tot ea să fie gazda Sezonului 5 „Asia Express”, mai ales că onorariul ei este mult mai mic comparativ cu cel al iubitei lui Smiley.

Fanii spun că este foarte bizar că Irina Fodor nu a mai postat absolut nimic, spre deosebire de soțul său, care a anunțat pe Facebook, pe 4 decembrie, că urmărește pe Antena 1 filmul „Singur acasă”, cunoscuta serie care era difuzată până acum de PRO TV.

 

 

 

Articole similare