duminică, 25 octombrie 2020

Ionescu a aflat de la un acordeonist că parcarea în centrul Parisului costă 50 de cenți, iar luni a spus asta în plenul Consiliului Local

Nicio ședință de Consi­liu Local fără momente comice marca Ionescu & Roșioru. Dacă ultimul are multe scuze, cea mai importantă fiind aceea că este silit să spună în plenul deliberativului municipal tot ceea ce primește scris de la partid, Constantin Ionescu ține cu tot dinadinsul să se facă de râs prin enormitățile pe care a ajuns să le susțină. Nu mai departe de luni, la ședința Consiliului Local, când, la dezbaterea proiectului de hotărâre privind ajustarea taxelor de parcare în municipiu, acesta a susținut cu tărie că în centrul Parisului o oră de parcare este taxată cu 50 de eurocenți.

Consilierul Constantin Ionescu: „Un proiect de hotărâre la final de mandat în care, din punctul meu de vedere trebuia să oferim, să investim și să asigurăm condiții buzoienilor, după care să cerem. Este o realitate că în centrul Parisului o oră de parcare înseamnă 2,4 lei, după care fracționând la fiecare jumătate de oră, la noi o oră și un mi­nut înseamnă 7 lei”

Viceprimarul Ionuț Apostu: „Domnul consilier, vă rog să mai precizați o dată, 2,4 lei în centrul Parisului?”
Consilierul Constantin Ionescu: „50 de cenți, da”.
Viceprimarul Ionuț Apostu: „Mărturisesc că nu am fost la Paris, dar nu pot să cred așa ceva. Este o gogoriță asta! Dacă parcarea în centrul Parisului spuneți dumneavoastră colegilor din Consiliu că este 50 de cenți… O să verific personal și o să fac publică această informație”
……………………………………………………………………………………………………………..
Consilierul Oana Gheorghiu (la încheierea dezbaterilor proiectului): „Am verificat pe Internet, 15 euro costă parcarea pe oră în centrul Parisului, 3,6 euro pe oră în parcările supraterane, iar în apropierea Parisului, în zonele adiacente, 5 euro pe oră. Iar la fiecare zece minute peste o oră se ta­xează integral o oră”.

Tarifele de parcare în Paris  – pe străzi, în parcări publice sau în parcări private – se pot găsi pe site-ul www.paris franceparking.fr, pe care le reproducem în imaginea alăturată. Cel mai mic preț la parcarea pe stradă este de 2,40 euro/prima oră, valabil în arondismentele 12-20. În aron­dismentele 1-11, prețul este de 4 euro/prima oră. De notat că nu se permite parcarea mai îndelungată de 6 ore, care costă 50 de euro în arondismentele centrale și 35 euro în cele de la periferie.

Surse răutăcioase din interiorul partidului care se bazează pe Constantin Ionescu să îl bată la alegerile din septembrie pe primarul Toma ne-au relatat că intervenția acestuia s-ar fi datorat unei declarații gen ,,să moară mama dacă nu-i așa” a unui acordeonist de pe Champs Elyssees, întors în România odată cu declanșarea crizei ­sa­nitare pe malurile Senei, care a confundat costul parcării cu onorariul pe care îl primește de la trecători când ,,se parchează” pe trotuar ca să-și facă numărul.

1 COMENTARIU

  1. FAKE NEWS: nu era acordeonist, era cu alba-neagra…în rest… 😀
    Mă mir de mine cât de tâmpit am fost. Acum 4 ani l-am votat. Nici nu aveam alternative, că nu votez PSD.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!