luni, 10 august 2020

Încă trei buzoieni cu media 10 la Bacalaureat. Toți sunt din Hasdeu

După rezolvarea contestațiilor, alți trei buzoieni au obținut media 10 la Bacalaureat. În total Buzăul înregistrează acum nouă medii de 10.

Cei trei absolvenți care au ajuns la media maximă după contestații sunt toți hasdeieni. Este vorba despre Andreea Diana Zotescu, Alexandra Josim și Georgiana Stângă.

„M-am simțit nedreptățită”

„Eu am depus contestație la Limba Română, unde luasem 9,35. M-am simțit nedreptățită. Știam că am făcut mai mult și mi s-a confirmat după ce am consultat baremul de corectare. Pe mine media nu mă afecta la admiterea la facultate, pentru că dau la Medicină și aici nu se ia în calcul media de admitere decât dacă ești la egalitate cu un alt concurent. Pur și simplu era munca mea și mă simțeam nedreptățită. De aceea am depus contestație”, a declarat pentru OPINIA Andreea Zotescu.

„Nota era destul de importantă pentru mine la admiterea la facultate”

„Am contestat nota la Română, unde luasem inițial nota 9,05. Când am văzut notele de 10 la celelalte două materii, am fost foarte bucuroasă, dar am fost surprinsă să constat că la Română am luat doar 9,05. Mă așteptam la mai mult și s-a dovedit că am avut dreptate. Nota la examenul acesta era destul de importantă pentru mine pentru că dau admiterea la Facultatea de Limbi Străine și se ține cont de nota la Română. Mai exact, se face media între nota la Română de la Bacalaureat și media la Engleză din anii de liceu”, a declarat pentru OPINIA Alexandra Josim.

VEZI AICI CINE SUNT CEILALȚI ȘASE BUZOIENI CU MEDIA 10 LA BACALAUREAT

loading...
error: Content is protected !!