Economic

Idei pentru o petrecere tematica

Filmele de epoca sunt fascinante si pentru multi dintre noi sunt adevarate borne culturale. De cate ori nu ti-ai dorit sa porti costumele pe care le-ai vazut in respectivele productii? Ei bine, o poti face daca organizezi o petrecere tematica ”Anii ’20”, de exemplu.

Rochii, manusi, saluri, bentite, adica tot ce purtau divele din filmele vremii. Un costum Charleston, argintiu sau rosu, alaturi de o tigareta lunga, va fi atractia petrecerii. Pe cap e musai nevoie de o bentita, iar peste umeri se poate aranja un sal pene Boa verde, mov, rosu sau portocaliu. Depinde de gusturile facareia. Si costumatia nu este intreaga daca nu se adauga si manusi lungi, incretite sau metalizate, de diverse culori! Sa inceapa muzica si dansul!

Petrecerile tematice sunt spectaculoase si de cele mai multe ori memorabile. Daca suntem in pana de idei, nu stim cum sa ii intampinam pe invitati, nu stim cum sa-i impresionam sau sa le oferim un spatiu foarte animat si placut, nu e nicio problema. Ne putem inspira de aici: https://www.partymag.ro/articole-petrecere .

Un sentiment de buna dispozitie

Curtea, gradina, plaja sau orice loc unde se poate organiza o petrecere pe cinste semnaleaza inca in mintea si sufletul membrilor familiei si prietenilor un sentiment de buna dispozitie inca de la inceputul petrecerii. Pentru ca peste tot sunt baloane colorate, cu diverse motive pe ele, ghirlande, confetii, iar la masa totul va arata impecabil, de la farfurii si pahare, la tacamuri si servetele, adica o mare de culori si de bun simt organizatoric.

Nu ai idee ce ce fel de petrecere tematica poti organiza? Nu te impacienta, pentru ca totul este foarte simplu. E vara si e cald, prin urmare o petrecere tropicala e perfecta. Poate vrem sa ne imaginam ca suntem in Africa si ca dorim sa vedem animalele in mediul lor. Nu e nevoie sa mergem, deocamdata, pana acolo. Organizam o petrecere safari la noi acasa!. Asa ca un preambul la o viitoare calatorie adevarata in Serengeti, de exemplu. Daca anii ’20 ni se par prea ”old”, putem sa ne apropiem de timpurile noastre, cu o petrecere disco. Cum ar fi sa ai o peruca a la Tina Turner? Si ochelari hazlii, in forma de chitara, sau rotunzi cu strasuri?

Cine nu a fost fascinat de pirati? De aventurile si de costumatia legendara a acestora? O petrecere tematica pirati aduce printre noi ceva din aerul acela misterios si chiar periculos al piratilor. Curtea va fi plina de baloane folie nava pirati, folie Marina, baloane cu cranii precum si de lumanari in forma de palarie de pirat. Palariile cu capul de mort sunt atractia unei astfel de petrecere tematica. Femeile arata mai ”periculos” daca isi pun o jartea cu pistol! Iar barbatii puncteaza  la cel mai atractiv costum al serii daca adauga o bandana de pirat, o mustata si barba de pirat si se doteaza cu o centura pentru pistoale. Doua la numar… Cel mai fioros accesoriu este securea din os!

Idei sunt multe si diverse! Asa ca nu ne ramane decat sa dam drumul la distractie!

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker