Economic

Idei pentru cota 2 la pariuri sportive

Cota 2 zilnică este idealul oricărui parior. Cine nu și-ar dori să își dubleze banii dintr-un pariu? Această cotă se încadrează în categoria pariurilor realiste, indicând, în principiu, o probabilitate de 50% ca selecțiile să fie câștigătoare.

Paradoxal, un pariu single cu cota 2.00 are șanse de reușită mai mari decât un bilet cu mai multe selecții, a cărui cotă finală să fie de această valoare. Totuși, nici biletele de tip acumulator nu sunt de ocolit, dacă ne gândim că „2-ul” poate fi obținut din trei cote de 1.25, 1.25 și 1.30, care, în mod normal, ar trebui să fie „verzi”.

Așadar, iată o primă idee pentru a obține cota 2.00: un bilet cu pariuri pe trei favorite clare, sau pe șansă dublă (1X sau X2). În jurul respectivei cote s-au construit mai multe strategii de pariere, dintre care ți le recomandăm pe următoarele:

Miză fixă în pariuri pre-meci

Bugetul este împărțit în mize egale, plasate pe bilete pre-meci cu cote 2.00 (single sau de tip acumulator). Dacă din 10 bilete sunt câștigate 6 (jumătate plus unu), atunci ești pe profit. Avantajul pariurilor plasate înainte de fluierului de start este că ai timp să analizezi în detaliu meciurile și iei deciziile fără presiunea secundelor care se scurg.

Pariuri live pe gol marcat

Această strategie presupune tot împărțirea bankroll-ului în părți egale, însă mizele sunt plasate pe bilete live, pe goluri marcate în următorul interval, atunci când cota este de minim 2.00. La fel de bine se poate paria și pe număr de cornere. Pentru șanse mari de câștig, este obligatoriu să urmărești meciul. Nu are sens să pariezi pe o partidă în care se joacă numai la mijlocul terenului.

Strategia pe „Under”

Sunt alese echipele cu ofensive puternice, implicate de obicei în meciuri cu multe goluri. Automat, în evenimentele următoare, cotele pentru selecția „peste 2.5 goluri” sunt mici, iar cele pentru selecția „sub 2.5 goluri” sunt mari. Este analizat cu atenție fiecare meci și se pariază pe „Under” atunci când acele echipe au adversari cu defensive solide, sau când lipsesc principalii oameni de gol. Pentru mai multă siguranță, se poate opta și pe selecția „sub 3 goluri total asiatic”.

Martingale

Este cea mai populară strategie bazată pe mize progresive. Ea poate fi aplicată pe cote minime de 2.00 și are un principiu simplu: după fiecare pariu pierzător se dublează miza. Miza de start este stabilită în funcție de bugetul disponibil. Atenție: este nevoie de un buget mare pentru a rezista unei serii mai lungi de pariuri necâștigătoare. Să spunem că dispui de un buget de 500 de lei. În acest caz, cel mai bine este să pornești de la doi lei. Dacă abia al 7-lea bilet este câștigător, avem următorul grafic:

  • Pariu 1 necâștigător – miza 2 lei
  • Pariu 2 necâștigător – miza 4 lei (miză totală 6 lei)
  • Pariu 3 necâștigător – miza 8 lei (miză totală 14 lei)
  • Pariu 4 necâștigător – miza 16 lei (miză totală 30 lei)
  • Pariu 5 necâștigător – miza 32 lei (miză totală 62 lei)
  • Pariu 6 necâștigător – miza 64 lei (miză totală 126 lei)

Pariu 7 câștigător pe cota 2.00 – miza 128 de lei (miza totală 254, câștig 256 de lei). Așa cum se poate vedea, este un profit extrem de mic, de aceea ar trebui luate în considerare cote de 2.50 – 3.00. Pe de altă parte, pariurile pe cota 2.00 au șanse mari să fie câștigătoare, deci e greu de crezut că abia al 7-lea pariu va fi câștigător, ceea ce înseamnă că se poate porni de la mize mai mari. Noi am pus răul înainte.

Labouchere

Te gândești la un șir de cifre de la 1 la 9, cum ar fi (2, 6, 4, 5, 8, 1). Miza primului bilet este suma dintre prima și ultima cifră din șir (în cazul nostru 3). Dacă pariul este câștigător, cele două cifre sunt eliminate din șir. Dacă pariul este pierzător, miza este trecută ca număr în șir (în cazul nostru: 2, 6, 4, 5, 8, 1, 3)

D’Alembert

După un pariu pierdut se crește miza cu o unitate, iar după un pariu câștigat se scade miza cu o unitate. Este o strategie populară pentru că, așa cum spuneam, cota 2.00 semnifică șanse de 50% de câștig, deci biletele câștigătoare vor alterna cu cele necâștigătoare cu o frecvență mai mare decât în cazul pariurilor pe alte cote.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker