Sport

Cupa ,,Unirii”, concurs de șah rapid la Galactic Club

Clubul de șah al Asociației Nevăzătorilor organizează sâmbată, 22 ianuarie, concursul de șah rapid Cupa ,,Unirii”, ediția a 14-a. Întrecerea va avea loc la Club Galactic, începând cu ora 9.30, și este deschisă tutu­ror șahiștilor, indiferent dacă au sau nu probleme de vedere.

Se vor disputa șapte runde, în sistem elvețian, iar timpul de gândire alocat fiecărui jucător va fi de 15 minute + 12 secunde (increment). Competiția va fi omologată de către Federația Internațională de șah (FIDE), motiv pentru care toți participanții trebuie să aibă deja achitată (sau să achite la fața locului) taxa anuală de  legitimare. Arbitru și reprezentant al Federației Române de șah este Radu Șofran.

Taxa de participare este de 50 de lei, sumă ce va fi inclusă în fondul de premiere în proporție de 100% și va acoperi o masă de prânz (meniul zilei). Valoarea premiilor acordate depinde, prin urmare, de numărul de jucători. Înscrierile se fac prin e-mail radusofran@ gmail.com, iar pentru mai multe detalii este pus la dispoziție numărul de telefon 0721.675.583 (Vasile Carapit).

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker