Economic

Iată care sunt cele cinci avantaje ale unui colțar extensibil

În ziua de astăzi, confortul și stilul merg mână în mână atunci când vine vorba de decorarea unui spațiu în casă. De aceea, îți vom spune care sunt avantajele unui colțar extensibil și de ce este atât de adaptabil la spațiile casei.

Pe piață există multe tipuri de canapele pentru toate nevoile oamenilor, dar atunci când cumperi una pentru casa ta trebuie să ții cont de câteva aspecte, precum:

  • Spațiul în care va fi amplasată
  • Dacă este confortabilă
  • Dacă are utilitate
  • Dacă este durabilă și de calitate
  • Care se potrivește cu stilul camerei
  • Care se adaptează locului
  • Care are un preț acceptabil

Toate aceste aspecte sunt importante astfel încât să poți alege o canapea bună. Dacă spațiul tău este limitat și vrei o canapea care să îți ofere mult spațiu în care să stai și care să se adapteze locului, dar și să servească drept pat atunci când este nevoie, cel mai indicat este un colțar extensibil. Așa cum spune și numele său, un colțar extensibil este o canapea de colț, înseamnă că are două laturi care se unesc în formă de L într-un colț și se pot extinde astfel încât să se transforme într-un pat. Acest tip de canapea este perfect pentru toate acele locuri care au nevoie atât de mult spațiu disponibil, cât și de un posibil pat, în anumite situații.

Astăzi îți vom spune de ce un colțar extensibil este piesa de mobilier perfectă. Pentru a face acest lucru, vom vorbi despre cinci dintre avantajele cumpărării acestui tip de canapea.

Profiți la maximum de spațiu

Un colțar extensibil este piesa ideală de mobilier pentru spații mari. Este o canapea care pretinde proeminență și oferă un mediu foarte elegant și sofisticat. Dacă vrei să profiți de fiecare centimetru din camera ta de zi, spațiul mort de sub scări sau colțul peretelui, aceasta este canapeaua pentru tine.

Pe de altă parte, pe lângă faptul că profiți de toate spațiile, îl poți folosi pentru a crea două medii. Este foarte simplu: dacă ai un living mare, poți folosi un colțar pentru a separa zona de uitat la televizor de zona de luat masa. Va arăta grozav!

Oferă mai multe locuri

Unul dintre principalele avantaje ale unui colțar extensibil comandat de pe emag este că oferă multe locuri, astfel încât nimeni să nu fie lăsat pe dinafară. Dacă ai o familie foarte numeroasă sau ești dintre cei care pun mereu casa la dispoziție pentru seri de film, cu această canapea vei fi cea mai bună gazdă.

Posibilitatea de a le personaliza

Această canapea este în general o canapea modulara. Adică permite personalizarea. De exemplu, poți decide dacă vei pune sau nu un șezlong?  De asemenea, trebuie să alegi forma, deoarece există multe modele de colțare: în formă de L, în formă de T sau chiar în formă de U. Depinde doar de tine să alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

În ceea ce privește tapițeria, culorile și texturile pentru această canapea sunt la ordinea zilei. Poți alege între piele, țesătură sau catifea.

Schimbă aspectul

Colțarele sunt de obicei piese mari de mobilier. Asta înseamnă că vor avea un rol important în cameră și că pot încărca camera la nivel vizual. Compensează-le cu mobilier redus și ușor.

Chiar dacă ai un colțar extensibil achiziționat pentru o perioadă lungă de timp, asta nu înseamnă că nu îi poți schimba aspectul de fiecare dată când vrei. Acest lucru este posibil datorită unei huse. Există multe modele și tipuri. În plus, dacă ai copii sau animale de companie acasă, o husă te va ajuta să păstrezi colțarul în stare perfectă, în timp ce va fi mai ușor de curățat.

Foarte practic

În cazul în care camera de zi nu are mulți metri, un colțar extensibil va oferi un efect de spațiu, deoarece ajută la eliberarea spațiului. De asemenea, îl poți cumpăra cu spațiu de depozitare, deoarece acest lucru te va ajuta să păstrezi ordinea în casă.

În plus, le poți așeza oriunde, fie în interior, fie în aer liber, colțarele putându-se adapta la toate mediile.

Totodată, un colțar extensibil este foarte practic deoarece se poate transforma în pat oricând este nevoie, precum serile în care te-ai întins la prea multe pahare de vin cu oaspeții și trebuie să îi găzduiești.

 

Articole similare