Actualitate

Colegiul Hasdeu, două săptămâni în on-line

Inspectoratul Școlar Județean a aprobat, astăzi, solicitarea Colegiului Național „B.P. Hasdeu” de trecere în sistem on-line a tuturor claselor acestei unități de învățământ. Solicitarea a fost aprobată în conformitate cu art. 3, al. 2 din Ordinul comun al ministrului Educației și Cercetării și al ministrului Sănătății, care specifică: „în situații justificate de infrastructura și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJ/ISMB”.

Colegiul Hasdeu devine prima unitate de învățământ din municipiul Buzău care trece integral în on-line, și a doua din județ, după Liceul Tehnologic Rușețu, care învață în acest sistem începând de astăzi.

În acest moment, în județul Buzău sunt trei unități de învățământ care funcționează integral în sistem on-line: Liceul Tehnologic Rușețu, Colegiul Național „B.P. Hasdeu” și Centrul Școlar de Educația Incluzivă, care a adoptat această formă de învățământ încă de la începutul anului școlar, însă din motive independente de pandemia de coronavirus, respectiv lucrări de modernizare a clădirii.

 

Articole similare