Acasă Economic Holiday with Views – Vacanțe de top la mare și la munte

Holiday with Views – Vacanțe de top la mare și la munte

0
Holiday with Views – Vacanțe de top la mare și la munte

Potențialul României în ceea ce privește turismul este cu adevărat imens. Te poți bucura de natura locală, poți intra în contact cu trecutul bogat și poți vedea un număr imens de atracții interesante. Localnicii sunt foarte prietenoși aici. Cu siguranță te vei bucura de nivelul ridicat de servicii. Toate acestea fac o vacanță în România cu adevărat de neuitat.

Află totul despre vacanțele în România în 2021  de pe site-ul cu oferte de vacanțe de top, Holiday with Views. În România ai multe de văzut. De aceea alegerea unei vacanțe este atât de diversă: de la excursii turistice și tururi de vacanță, până la o adevărată vacanță la plajă sau la munte. Trebuie menționat că în România există ceva de făcut în orice perioadă a anului.

Vacanțe la mare

O opțiune excelentă este să te relaxezi din mai-iunie până în septembrie pe malul mării. Cele mai populare stațiuni din lunile de vară sunt Neptun-Olimp, Eforie Nord, Mamaia, Mangalia, Costinești, Vama Veche etc. Vacanța la mare este potrivită pentru a merge cu copiii, deoarece pe plajele din România sunt amenajate numeroase locuri de joacă și activități sportive.

Mamaia este o stațiune excelentă. Trebuie spus că este foarte populară atât în ​​rândul populației locale, cât și în rândul turiștilor și, prin urmare, este foarte aglomerat aici. Stațiunea oferă multe activități acvatice. Cei care iubesc activitățile în aer liber nu se vor plictisi: schi nautic, windsurfing, echitație cu catamaran, terenuri de sport și călărie.

Există, de asemenea, un delfinariu, un parc acvatic și parcuri de distracții, astfel încât stațiunea este perfectă pentru turiștii cu copii și adolescenți. Există chiar și o telegondolă.

Vacanțe la munte

Pe Holiday with Views există oferte de vacanță în stațiunile Predeal, Poiana Brașov etc. cu piste excelente de schi combinate cu servicii excelente și prețuri rezonabile. Aceste stațiuni sunt situate nu atât de departe de Brașov.

Predeal este o stațiune extrem de confortabilă, mică, cu cea mai înaltă locație montană din țară. Stațiunea este destul de potrivită pentru începători, având multe trasee pentru copii. De asemenea, este foarte pitoresc aici – munții par a fi aliniați ca un amfiteatru, pădurile adaugă proprietăți utile aerului, iar vacanța aici va avea cu siguranță un efect benefic asupra sănătății.

Poiana Brașov este o stațiune clasificată ca fiind de elită. Cu toate acestea, există hoteluri de o stea, pensiuni, cabane, case de vacanță. Aici poți schia din noiembrie până în martie. Traseele sunt foarte diverse,  atât pentru începători, cât și pentru sporturi extreme.

Există un patinoar, cluburi pentru copii și instructori. Alte infrastructuri sunt, de asemenea, bine dezvoltate: multe unități de catering, unități de divertisment care te vor încânta și îți vor ocupa orele libere de la schi.