ActualitateEducație

Hasdeianul David Andrei Vlad, bronz la internaționala de Biologie

David Andrei Vlad, elev al clasei a X a la Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” Buzău, a obținut medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Biologie, desfășurată în Armenia, în perioada, 10-18 iulie.

„Andu (Vlad David Andrei) este hasdeianul care a pus Buzăul pe harta excelenței de dincolo de granițele României! El este copilul minune al tuturor buzoienilor!
Astăzi, (n.r. 17 iulie) – după ce a obținut trei mențiuni ME la Olimpiada Națională de Chimie, Olimpiada Națională Științele Pământului, Olimpiada Națională de Fizică și Premiul I la Olimpiada Națională de Biologie-, a adăugat în palmares MEDALIA DE BRONZ la cea de-a 33-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Biologie, desfășurată în Armenia. Felicitări colegilor mei, profesori de biologie (prof. Cătălin Mihălcescu), fizică (prof. Luminița Enescu) și chimie (prof. Viviana Gaitanovici) care l-au ajutat să-și transforme visul în realitate!
Mulțumesc, părinților și bunicilor pentru susținerea necondiționată!”, este mesajul pe care l-a transmis pe pagina de socializare inspectorul școlar de specialitate,  prof. Serenela Dinu, care amintește că anul acesta a fost unul cu multe rezultate de excepție și le mulțumește tutor colegilor care s-au implicat în obținerea lor, dar și părinților . „Deși a fost un an greu pentru toți, elevii buzoieni s-au remarcat prin rezultate de excepție la competițiile școlare județene, naționale. Astăzi, elevul Vlad David Andrei, clasa a X-a de la Colegiul Național „B. P. Hasdeu” Buzău a adăugat MEDALIE DE BRONZ obținută la Olimpiada Internațională de Biologie. Mulțumesc tuturor colegilor care au contribuit la obținerea acestor rezultate! Mulțumesc părinților și bunicilor pentru susținere! Felicitări, tuturor!”

Pentru cele patru olimpiade cu rezultate – trei medalii care i-au fost acordate de Ministerul Educaţiei la Olimpiada Naţională de Chimie, Olimpiada Naţională de Ştiinţele Pământului  şi Olimpiada Naţională de Fizică şi un Premiu I la Olimpiada Naţională de Biologie-, dar și pentru acesta la nivel internațional, Andrei Vlad este felicitat și de Inspectoratul Școlar. „Felicitări părinților care au încurajat și susținut acest adevărat talent și profesorilor care au format acest copil și l-au îndrumat pe drumul performanței!”, este mesajul transmis de Inspectoratul Județean Școlar la aflarea rezultaului.

 

Articole similare