Sport

Hamza, la primul gol pentru Limpeziș

Buzoienii, remiză în amicalul cu Recolta Gheorghe Doja

Trupa pregătită de Marian Teodorescu și Younes Hamza a terminat la egalitate cu Recolta Gheorghe Doja, în prima partidă de pregătire disputată în weekend, pe arena Modelu, din Călărași. Buzoienii au deschis scorul prin Hamza, dar s-au văzut egalați și chiar conduși la pauză, de ialomițeni. Egalitatea  la doi a fost restabilită de tânărul Mihai Fabio, scor consfințit, de altfel, și la finalul partidei.

Jocul buzoienilor a suferit, dat fiind că o mare parte din lot a fost schimbat în iarnă. Marian Teodorescu a folosit toți jucătorii pe care-i are la dispoziție plus alți câțiva fotbaliști veniți în probe. A fost primul test pentru o echipă care-și propune evitarea retrogradării în liga a IV-A.

  • ACS Voința Limpeziș: Marin Robert – Filip Ionut, Crăciun Ștefan, Ursu Ștefan, Bratu Dragoș,  Baciu Andrei, Lemnaru Alexandru, Mihai Fabio, Pucheanu Alin, Younes Hamza, Chalbi Wala. Au mai jucat: Vladu Sorin, Lazăr Cosmin, Gana George, Fotea Silviu.
  • Recolta Gheorghe Doja: Răducanu Eduard – Comșa Andrei, Lungu Geordano, Chebac Alexandu, Andrei Radu – Alexe Ionut, Barabaș Andrei, Țicu David, Răduca Adrian, Drăgan Ionuț – Năstase Mihăiță. Au mai jucat: Ene Ionuț, Anton Costin, Popescu Vlăduț, Oprea Relu, Toma Valentin, Petre Mihail, Stere Geani și Pană Ianis.

Pe agenda celor din Limpeziș figurează încă două amicale. Primul, cu Jilavele, echipă de Liga a 4-a, este programat sâmbătă. De asemenea, există posibilitatea unui meci-școală în compania Gloriei. Partida nu este, însă, bătută în cuie, depinzând de disponibilitatea celor de la Buzău, de starea terenurilor și de vreme.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker