Monden

Nicoleta Voicu, uitată de fiu și de părinți

Buzoianca Nicoleta Voicu s-a simțit dezamăgită de fiul și de părinții ei, chiar de ziua sa de naștere! În urmă cu doar câteva zile, pe 1 februarie, Nicoleta Voicu a împlinit vârsta de 51 de ani. Însă, dacă mulți petrec cu o astfel de ocazie alături de familie și de cei dragi, nu e și cazul interpretei de muzică populară.

Potrivit reporterilor wowbiz.ro, vedeta s-a aflat „la celălalt capăt al fericirii”, chiar în ziua în care trebuia să fie în centrul atenției tuturor, și când copilul și părinții au dat-o uitării. Motiv pentru care, deși nu i-a căzut bine faptul că a fost tratată „cu ignore”, în ceea ce-l privește pe fiul său, cântăreața este sigură că va veni ziua în care lucrurile se vor îndrepta și el își va da seama de greșelile pe care le-a făcut. Cât despre părinți, Nicoleta Voicu nu a comentat decizia lor de a nu o suna de ziua ei, menționând, însă, că aceștia s-au supărat pentru că a vorbit despre ei în mod public.

„Am primit urări de la toți oamenii dragi, de la publicul meu, pe rețelele de socializare, fapt care îmi confirmă că nu fac o profesie aiurea. Mesaje care mi-au încărcat sufletul cu o energie pozitivă. Am fost onorată să îmi scrie Nicoleta Milea, membru al Uniunii Scriitorilor din România, și Viorica Flintașu, solistă de muzica populară din Bihor foarte renumită. Copilul meu, dar nici părinții mei, nu m-au sunat de ziua mea. Unii oameni au obținut o victorie pentru că eu le-am permis asta. O să își revizuiască, pe parcurs, puțin comportamentul și o să își dea seama de situație, pentru că pe mine de multe ori bunătatea m-a lăsat pe drumuri. Se vor schimba multe lucruri, însă înainte de toate trebuie să parcurgă el niște pași în viață și să realizeze cine este mama lui. Uite ce li s-a întipărit alor mei în minte?! Că eu dacă vorbesc despre ei în public, eu îmi fac publicitate pe spatele lor. Nu mai pot, am obosit să lupt cu mentalități bolnave”, a declarat Nicoleta Voicu jurnaliștilor de la click.ro

Singurătatea, însă, spune ea, a făcut ca de luni bune să vadă viața în alt mod și să se prețuiască mai mult. „Fără minciuni și prefăcătorii”, spune Nicoleta Voicu, așa a ales să își trăiască de acum încolo anii.

Concret, fosta iubită a lui Gheorghe Turda spune că se află într-un proces continuu de vindecare, motiv pentru care a ales să lase în spate ce spune lumea și să își construiască o viață în care să fie în mod real fericită și împlinită. Astfel că trăitul după regulile impuse de societate și cu o mentalitate limitată sunt acum pentru ea de domeniul trecutului.

„De trei luni de zile sunt într-un proces de vindecare cu mine, adică centrul universului este în mintea și în sufletul meu. De Crăciun am fost singură, de ziua mea de naștere am fost tot singură. L-am avut alături doar cu cățelul meu. Îmi doresc să încep o viață în care nu vreau să mă mai mint că eu sunt fericită astăzi și nu este așa. Motiv pentru care m-am simțit foarte fericită eu cu mine de ziua mea de naștere… fără cadouri scumpe, fără șampanie și fără tort. Am făcut ce am simțit, am avut o zi normală ca oricare alta și dacă vreau să îmi cumpăr trei torturi mâine îmi cumpăr trei și astăzi cinci. Nu mai trăiesc în tipare, am ieșit din gândirea asta limitativă”, a mai precizat pentru aceeiași sursă citată interpreta de muzică populară.

*

Nicoleta Voicu a avut o relație destul de intensă cu artistul popular Gheorghe Turda, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi. În urmă cu câțiva ani, cei doi făceau deliciul presei mondene autohtone, poate și pentru faptul că îi despărțeau mai bine de 20 de ani. S-au certat, s-au reîmpăcat însă în cele din urmă s-au despărțit pentru totdeauna, după cum aveau să afirme ambii. Mai mult, după ce s-au iubit cu intensitate la a doua tinerețe, cei doi au ajuns să-și arunce apoi fel de fel de acuze. Convoiul de replici acide continuă și în prezent, iar Nicoleta Voicu se declară dezamăgită de cele întâmplate în timpul relației cu rapsodul.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a recunoscut că mulți ani a evitat să-și serbeze ziua de naștere. Aceasta are legătură cu cea mai mare dramă din viața ei, și anume faptul că a fost abandonată la naștere. Artista de muzică populară a văzut lumina zilei la 1 februarie 1972, însă nici până astăzi ea nu și-a dat seama dacă data nașterii a fost o zi cu noroc sau ghinion. Ea a stat aproape doi ani abandonată într-un orfelinat, până ce a fost adoptată. Și totuși, ani la rândul a trebuit să poarte această povară, a copilului părăsit de mamă. După cum singură recunoaște, cea mai tristă zi din viața unui copil orfan este cea de naștere.

Ce probleme de sănătate a avut fosta iubită a lui Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a făcut mărturisiri șocante când a povestit că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta susține că a fost față în față cu moartea și crede că ar fi putut fi vorba despre leucemie sau tumori. Artista a mărturisit că se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi destul de mari pe tot corpul, fără să se fi lovit sau să aibă diferite accidente care i le-ar fi putut cauza. Eczemele au început să apară pe picioare mai întâi, însă în fiecare zi apăreau din ce în ce mai multe, până când i s-au extins pe tot corpul. Ea a mers la medicul de familie cu teamă, deoarece credea că are leucemie. Chiar dacă nu știa despre ce este vorba cu exactitate, artista a încercat un tratament naturist, acasă, în speranța că vânătăile îi vor dispărea de pe corp. A durat o perioadă lungă de căutări și documentări, iar atunci Nicoleta Voicu a descoperit că una din marile probleme este alimentația, deoarece niciodată nu a consumat fructe așa cum ar fi trebuit, ceea ce este destul de toxic pentru organism, în condițiile în care nu are un aport de vitamine. Din fericire, tratamentul naturist pe bază de fructe a dat roade în cazul interpretei de muzică populară, care acum se simte din ce în ce mai bine. În continuare, Nicoleta Voicu se ferește să meargă la un specialist din cauza unui eventual diagnostic care ar putea să o pună la pământ. Totuși, ea susține că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit.

Articole similare