Monden

Grațiela Teohari Duban, prezentatoare la emisiunea ,,Se strigă darul”

Cei care și-au dorit-o vreodată pe efervescenta buzoiancă Grațiela Teohari Duban la nunta lor își pot pune de pe acum dorința la plic, pentru că frumoasa prezentatoare va face echi­pă cu Mihai Mitoșeru în noul sezon al emisiunii ,,Se strigă darul!”, de la Kanal D. Gabriela și Mihai îi vor ajuta pe proaspeții miri să strângă cât mai mulți bani la finele celui mai frumos eveniment din viața lor. Cei doi s-au pregătit să fie prezenți la cele mai frumoase nunți ale românilor, odată cu  filmările pentru noul sezon „Se strigă darul”.

Plină de șarm, atât pe scena teatrului, cât și pe micile și marile ecrane, Gra­țiela Teohari Duban a intrat în echipa Kanal D pentru a participa, alături de Mihai Mitoșeru, în competiția menită să adune cât mai multă zestre pentru miri. „Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopăr tradiții extraordinare, lo­curi cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un <rival> în parte­nerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambițioasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Teohari Duban înainte de a intra pe platourile de filmare.

Mihai Mitoșeru s-a declarat și el nerăbdător să plece în călătoriile de care i-a fost atât de dor. Și le promite viitorilor miri, la nunțile cărora va ajunge în perioada următoare, că distracția la maximum va fi cuvântul de ordine. Îndrăgitul prezentator se declară încântat de noua sa parteneră de emisiune și speră să îi intre în „grații” rapid, chiar dacă vor fi și rivali în goana după zestre. ,,Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actriță care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile. Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste. Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pomină!”, a spus și Mihai Mitoșeru.

Reamintim că emisiunea „Se strigă darul” caută acele povești de dragoste care merită sărbă­torite de o țară întreagă. Așadar, toți cei care vor spune marele „Da!” în 2021 și care își doresc ca dragostea lor să fie împăr­tășită tuturor, îi pot invita pe Grațiela Teohari Duban și pe Mihai Mitoșeru la nunta lor.

Articole similare