Monden

Grațiela și Andrei Duban se completează și în treburile casnice

Andrei Duban (51 de ani) și soția sa, buzoianca Grațiela Duban (36 de ani) fac deliciul publicului atunci când vorbesc despre cât de bine se completează nu numai pe scenă, ci și acasă, în treburile casnice.

Cei doi soți au fost invitați la podcastul „Vorba lu’ Jorge” și s-au amuzat copios. Au dat din casă și au povestit de toate cu umorul care îi caracterizează. Buzoianca a povestit despre cum o ajută, sau… nu prea, soțul la treburile casnice și cât de bine se completează. „Pe cuvântul meu, i-am spus: <Iubitule,  dacă vrei să te faci de râs și la altele, du-te, tată!> (…) Nu aspiră, nu dă cu mopul, dar duce gunoiul, pune vasele în mașina de spălat… Nu avem reguli”, a dat din casă Grațiela.

Andrei Duban este un bărbat gelos, a mai completat buzoianca. „Corect, are dreptate!”, a replicat Duban. „Este și gelos în ultima perioadă, el nu a fost așa! Urât se manifestă! Iar îmi face semne pe sub masă…”, a povestit, râzând, Grațiela.  „Când mă supără… îmi dă mesaje. Să știi că m-a păcălit când m-am căsătorit cu el!”, a mai completat buzoianca.

„Nu știu de ce, cred că de la vârstă, cred că devin martalog. E, mă și alint câteodată!”, și-a explicat Andrei Duban gelozia și a dezvăluit că doarme cu soția sa pentru că nu mai sforăie, și asta datorită operației pe care a făcut-o și care l-a ajutat să slăbească și să aibă astfel un stil de viață mai sănătos. „După ce m-am operat acum trei ani și am slăbit, alt avantaj al operației de bariatrie, nu am mai sforăit din momentul ăla… Am dat jos 20 și ceva de kilograme, dar mă ajută și soția…”, a mai adăugat Duban, care a mărturisit și faptul că nu prea are răbdare cu fiul lui, Armin. „Nu știu dacă îmi mai doresc un copil… Sunt mai fără de răbdare, vreau să nu fie băiatul lui mama, să-l fac mai bărbat…”, a mai spus Andrei Duban.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker