Cultură

Buzoianca Bianca Mihai, „Virală pe Tik Tok”, în Budapesta

Spectacolul „Virală pe Tik Tok”, piesă de teatru care o are în distribuție pe buzoianca Bianca Mihai ,se va juca la Sala Casei de Cultură Eötvös10 din Budapesta, în data de 1 decembrie 2023, la ora 19.00.

„Fiind cea mai populară platformă de socializare la ora actuală, TikTok oferă un cadru excelent pentru spectacolul scris și regizat de Mihaela Drăgan, în care urmărim conversația dintre două adolescente. Fetele discută fără rușine despre controversele legate de sexualitatea femeilor, despre relele mitului virginității, despre capcanele idealurilor de frumusețe ultrasexualizate sau despre păcatele religiei și urmările căsătoriilor forțate”, transmit reprezentanții Teatrului Giuvlipen din București .

Scenariul și regia aparțin Mihaelei Drăgan. Din distribuție, alături de Bianca Mihai face parte și Nicoleta Ghiță. După spectacol vor exista discuții cu publicul care va  fi moderată  de actrița Gryllus Dorka și tradusă de regizoarea Gleason-Nagy Natalia.

Piesa  Virală pe Tiktok” a avut premiera în luna septembrie, la Teatrul Dramaturgilor Români, în cadrul celei de a III-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Rom Kathe Akana! X Giuvlipen.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker