Politic

Liberalii și-au stabilit candidatul pentru Primăria Cislău

Antreprenorul Cristi Mușat este candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Cislău, au anunțat, pe FacBook, parlamentarii PNL de Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu.

„Cislăul are viitor! Am participat la alegerile pentru președinția organizației PNL Cislău, în prezența unui număr mare de membri dornici de schimbare și de dezvoltarea localității în care trăiesc. Felicitări, Cristi Mușat! Ești omul potrivit să asigure Cislăului viitor și dezvoltare. Vei avea tot sprijinul nostru pentru a aduce la tine în comună: apă, canalizare, asfalt, iluminat în toate satele; cadastru general și cărți funciare; investitori care să creeze locuri de muncă bine plătite; reguli clare pentru construirea caselor. Cislăul trebuie să devină o comună civilizată, modernă, cu condiții bune de locuit, cu care oamenii să se mândrească în toată țara!”, a scris pe Facebook deputatul Gabriel Avrămescu, președintele organizației județene a Partidului Național Liberal.

La rândul său, senatorul Vlad Pufu, care conduce organizația municipală buzoiană a liberaliilor, l-a asigurat pe noul lider PNL Cislău de tot sprijinul: „La Cislău vine schimbarea! Un număr mare de oameni care își doresc dezvoltarea localității l-au ales pe Cristi Mușat să fie președintele Organizației PNL Cislău și candidatul pentru funcția de primar al comunei. Antreprenor hotărât și om care a demonstrat în primul rând pentru el, Cristi Mușat este gata să se implice și pentru comunitate. Am fost prezent la Cislău, alături de colegii din conducerea Organizației PNL Buzău, și i-am asigurat pe localnici că vor avea tot sprijinul nostru pentru a aduce în comună ceea ce își doresc toți (…) Cislăul are nevoie de o administrație liberală pentru a deveni o comună modernă și civilizată!”, susține Pufu într-o postare pe Facebook.

Viorel Holban la Râmnicu Sărat, Mircea Posea la Nehoiu, și, probabil, Gabriel Avrămescu la Consiliul Județean, aceștia sunt candidații organizației județene a Partidului Național Liberal la alegerile locale de anul viitor pe care liderul PNL Buzău i-a dezvăluit pe parcursul unei emisiuni difuzate de Focus TV în urmă cu puțin peste o lună. Acestora li se adaugă profesorului Constantin Mircică, nominalizat anterior de conducerea liberală buzoiană pentru a candida la funcția de primar al orașului Pătârlagele.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker