Monden

Grațiela Duban, amintiri din copilărie înaintea Crăciunului

Pentru toți, perioada Sărbătorilor de iarnă înseamnă agitație, cadouri, prepararea meniurilor alese și dor de… acasă! Și pentru vedetele noastre regula este identică, în special pentru Grațiela Teohari Duban, care zilele acestea spune că se trezește cu un nod în gât și o năpădesc ­amintirile de acasă, de la Buzău, de când era copil și aștepta cu emoții intense Crăciunul și zilele magice din luna decembrie. ,,Nu știu la voi cum este această perioadă, dar la mine este prezent un nod în gât de dimineața, de când mă tre­zesc, până târziu în noapte, când mă rog de domnul Ene să nu mă uite și să treacă și pe la genele mele să pot adormi pentru a putea fugi de monștrii mei care nu mă lasă și bântuie prin mintea mea”, a dezvăluit Grațiela.

Mai mult, prezentatoa­rea emisiunii ,,Deștepți cu banii” spune că emoția și bucuria perioadei de Cră­ciun îi provoacă chiar lacrimi, dar și dor de derdeluș, sanie, joacă, precum și de mesele cu fami­lia și de camera ei roșie, de când era copil. ,,Nu știu cum e la voi perioada asta, dar eu de dimineața, de când mă trezesc, mă cert cu lacrimile mele, cărora nu vreau să le dau drumul pe derde­lușul obrazului meu… le explic faptul că acum sunt mare, sunt soție, sunt mamă; să înțeleagă că nu mai sunt copil, că vremurile s-au schimbat, până și iarna nu mai are derdeluș pentru copii, deci nici ele nu mai pot aluneca atât de ușor pe obrajii mei, ca atu­nci când eram copil. Nu știu cum e la voi perioada asta, dar eu de dimineața, de când mă trezesc și până seara, când încerc să adorm, îmi e dor de mine copil, îmi e dor de mine la mama acasă, de camera roșie, de surorile mele, de tata, de mama … de tot de atunci… nu știu cum e la voi perioada asta, dar la mine e cu DOR ce doare”, a mai completat Grațiela.

Și exact cum îi este dor de copilărie, are și o dorința copilărească! Frumoasa soție a actorului Andrei Duban își dorește un buton roșu, care să conțină praf de magie și să fie apăsat pentru a împrăș­tia farmec peste toată perioada Sărbătorilor de iarnă. ,,Nu știu cum e la voi perioada asta, dar eu dacă aș avea un buton roșu ca fata din poză l-aș apăsa pentru MAGIE!”, a conchis buzoianca.

Articole similare