Sport

Gloria, tot mai aproape de baraj după victoria cu Oțelul

Gloria revine pe locul cinci în play-off-ul ligii secunde, după victoria obținută marți seară, contra Oțelului Galați. Cu două puncte peste Dej, buzoienii au prima șansă la baraj, în dauna acestora. Dacă Unirea nu câștigă la Galați etapa viitoare, Gloria va juca dubla manșă cu una dintre echipele Ligii 1.

Meciul a fost decis de o fază fixă la capătul căreia Ariel Lopez a trimis în poartă centrarea din corner a lui Dudu. Oaspeții au reclamat fault în atac, însă arbitrul Flueran a considerat ca regulamentar duelul aerian dintre căpitanul Gloriei și portarul Dur-Bozoancă.

În a doua repriză, Buzăul putea majora diferența prin Boiciuc, însă moldoveanul a tras puțin pe lângă bară. Oaspeții puteau înscrie prin Cisotti, scăpat singur cu Rus. Portarul Gloriei a salvat in-extremis.

Finalul meciului a mai adus un episod contestat de banca oțelarilor, atunci când oaspeții au acuzat un henț în careu comis de Trebotic. Ultimele minute au adus eliminarea lui Adrian Mihalcea, a doua în acest play-off, dar și multe aplauze din partea publicului, asistența ovaționând orice out sau metru de teren câștigat de buzoieni.

Etapa viitoare, ultima din acest play-off, Gloria se deplasează la București pentru meciul cu Steaua. La fel de interesantă în ecuația barajului va fi partida de la Galați, dintre Oțelul și Dej

  • GLORIA BUZĂU: Rusu – Oteliță, A. Lopez (cpt.), Wiktorski, Sălceanu – Gaitan (Marku 16′), Trebotic – Dudu (I. Fulop 70′), Greu, Blejdea (Șuteu 63′) – Boiciuc (Val. Alexandru 63′
  • Rezerve neutilizate: Horeboiu – Godwin, Dr. Lazăr, M. Ivan, Brîncoveanu
  • Antrenor: Adrian Mihalcea

 


 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker