Politic

Avrămescu și Țiclea rămân fără obiectul muncii?

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, deputatul Gabriel Avrămescu, și prefectul Daniel Țiclea, vicepreședinte al aceleiași structuri politice, sunt în pericol de a-și pierde principala armă de luptă politică. Aceasta după ce mai mulți membri ai Biroului Politic Național al PNL, întrunit marți, au cerut ca echipa de negociere a partidului constituită în vederea realizării rotației premierilor să ceară un pact de neagresiune între partenerii de coaliţie, precum şi un pact de necolaborare cu Alianța pentru Unirea Românilor.

Așadar, în condițiile în care un asemenea pact politic s-ar materializa într-un document scris, cei doi lideri liberali buzoieni ar trebui să renunțe să facă ce știu ei cel mai bine, respectiv să-i atace public pe deținătorii celor mai importante funcții alese din administrația publică locală, respectiv pe primarul Constantin Toma și pe președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Astfel, Gabriel Avrămescu și Daniel Țiclea ar putea fi nevoiți să își reconsidere întregul discurs politic, pentru că, dacă dăm la o parte atacurile la adresa celor doi politicieni social-democrați, în cazul primului rămânem – cel puțin dacă ne raportăm la ultima perioadă –, la acuzele la adresa colegilor din Parlament care îi fură ideile și le transpun în proiecte de lege, iar în cazul celui de-al doilea cu răfuieli mărunte cu angajații din instituțiile subordonate Prefecturii.

Reamintim că ultimul atac al deputatului Gabriel Avrămescu la adresa partenerilor din PSD Buzău s-a înregistrat vinerea trecută, după ce președintele Consiliului Județean, social-democratul Petre Emanoil Neagu, a anunțat că își dorește schimbarea prefectului după instalarea lui Marcel Ciolacu la Palatul Victoria. Într-un grav derapaj, liderul județean liberal s-a legat de o problemă de sănătate a lui Neagu, care a anunțat că a suferit o intervenție chirurgicală oftalmologică.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker