Sport

Victorie la Mioveni!

Gloria și-a luat revanșa după egalul din ianuarie

Final bun de sezon pentru fetele de la Gloria. După ce, săptămâna trecută, calificarea în Europa a fost obținută matematic, grație rezultatului dintre Craiova și Vâlcea, buzoiencele au mers la Mioveni mai relaxate, iar lipsa presiunii a generat un meci bun, cu mai puține ratări, dar și cu o apărare mai exactă.

Partida a fost decisă în a doua repriză, după ce la finalul primei părți se intra la cabine la egalitate, 12 la 12. Imediat după reluare, Gloria a preluat total controlul, distanțându-se constant, până la un ecart de șapte goluri. Pe final, gazdele, la care au jucat și fostele buzoience Ana Maria Mârcă și Ana Maria Simion, au micșorat diferența, fără a periclita victoria oaspetelor. S-a terminat 28 la 23, o victorie normală pentru Gloria, chiar și în contextul în care fetele au jucat fără vreo miză importantă.

Ultima etapă aduce în Sala Romeo Iamandi colosul CSM București, echipă care a omorât campionatul încă de prin martie, dar care a capotat, din nou, în Champions League. Meciul este programat pe 26 mai, de la ora 17.30.

 

Articole similare