Sport

Gloria, procentaj sută la sută. La înfrângeri

Buzoiencele pierd la Râmnicu Vâlcea cu 24-30

Gloria a ieșit rău din seria de foc reprezentată de primele trei meciuri ale sezonului, nereușind să scoată punct nici la Vâlcea, după ce pierduse cu Brăila și Bistrița. Buzăul a jucat bine primele zece minute, conducând chiar, cu 5 la 4, în minutul 11, după golul Nicolettei Papp. A urmat, din păcate, o perioadă de black-out, în care Gloria, timp de aproape alte zece minute, nu a reușit să înscrie. Maidhof, Hagman și Ljepoja nu ne-au iertat, ducând scorul la 10-5 (min 22). La pauză, fetele lui Bent Dahl conduceau cu 13-9.

Și în actul secund tot vâlcencele au fost mai bune, o echipă incredibil de omogenă, având în vedere că multe dintre piese au venit în această vară. Fetele noastre nu au reușit să surmonteze diferența de pe tabelă, ba mai mult, au fost conduse, în câteva rânduri, cu șapte goluri. Iuganu a fost principala gură de foc, cu șapte goluri, cinci dintre acestea fiind înscrise, totuși, de la șapte metri. Ylyina a prins o zi total nefastă, punctând de doar trei ori din treisprezece aruncări. Nici Tamara Pal, de la care așteptările sunt mari, nu a făcut un meci bun, nereușind să marcheze în prima repriză.

După trei etape, Gloria este lanterna roșie a Ligii Florilor, cu zero puncte, la egalitate cu Târgu Jiu, Mioveni, Cisnădie și Știința București. Acestea au disputat, însă, doar două meciuri.

 

Un comentariu

  1. Ce transferuri s au făcut?
    Vâlcea a vrut sa scape de Daria Bucur ca era mână moartă și a venit gloria Buzău și a oferit un salariu mai mare cu 40%!?!
    Despre ce vorbim….

Articole similare