Sport

Gloria mai vrea un atacant

E vizat un jucător cu peste 100 de meciuri în Superligă

Una dintre concluziile trase de conducerea tehnică a Gloriei după cantonamentul din Turcia a fost aceea că atacul nu este destul de contondent. În cele trei meciuri disputate, elevii lui Prepeliță au înscris de trei ori, statistică insuficient de bună pentru antrenorul născut în Slatina. După stagiul de la Mediterana, Prepeliță a declarat că are nevoie de un atacant, post, de altfel, destul de greu de acoperit, în contextul în care la Liga 2 mai toate transferurile vizează jucători liberi de contract.

„Cred eu că ne-ar mai trebui un atacant, pentru că dacă e să vorbim despre un minus în toate aceste meciuri de pregătire, n-am fructificat nici douăzeci la sută din ocazii, deși ne-am creat șanse de a marca. Avem nevoie de un om de gol iar atacanții sunt cel mai greu de găsit. Chică (Adrian Chică-Roșă, n.r.) și-a făcut treaba, dar avem nevoie de dublură pe acest post. Ne-ar mai trebui un jucător polivalent pe care să-l folosești atât defensiv cât și în linia mediană”, a declarat Andrei Prepeliță după cantonamentul din Turcia

Din sursele OPINIA, Gloria s-ar fi orientat deja către un jucător cu peste 100 de partide în Superligă, un atacant care poate evolua și în flanc. Jucătorul căruia nu-i putem dezălui identitatea, întrucât negocierile nu s-au finalizat, a etalat calități fizice impresionante pe unde a jucat. Însă tocmai acest aspect îi îngrijorează pe șefii din Crâng, întrucât fotbalistul este liber de contract, din vară.

Între timp, varianta Chipirliu a picat definitiv, întrucât perioada de transferuri s-a încheiat, context în care Gloria poate opera numai pe piața jucătorilor liberi de contract.  Se pare că mare parte din zvonurile legate de o revenire a lui Chipirliu la Buzău ar fi avut acoperire, însă, din motive ce au ținut mai degrabă de conducerea celor de la CSA Steaua, mutarea atacantului n-a mai avut loc.

De 19 ori a înscris Gloria în prima parte a sezonului, fiind a șaptea echipă într-un clasament al productivității. La capitolul goluri marcate, este depășită inclusiv de unele echipe clasate în afara play-off-ului, precum Reșița, Chindia, Ceahlăul, Steaua și Concordia. Interesant, singura echipă din primele șase care a depășit borna 20 este Corvinul, o viitoare adversară a buzoienilor.

Articole similare