miercuri, 27 mai 2020

Gloria, cantonament în Antalya

Fotbaliștii Gloriei și-au reluat pregătirile în ­ve­derea abordării celei de-a doua părți a campionatului. În prima parte a acestei perioade inter-competi­ționale, elevii lui Ilie Stan se vor pregăti pe plan local, iar în program figurează și două meciuri de verificare.

Primul dintre ele, sâmbătă, 25 ianuarie, la Izvorani, împotriva lui Turris Tr. Măgurele, iar cel de-al doilea joi, 30 ianuarie, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, lidera seriei a II-a din Liga a 3-a. Apoi, a doua și cea mai importantă perioadă a pregătirilor constă într-un cantonament extern, în Antalya, acolo unde echipa din Crâng se va afla în perioada 2-14 februarie.

În Turcia, buzoienii intenționează să dispute și cel puțin trei partide amicale. În privința lotului de jucători, certă este des­părțirea de golgeterul Valentin Alexan­dru, transferat la Rapid București, în timp ce lista achizițiilor, potrivit unui comunicat al clubului, îi cuprinde, până acum, pe Ioan Călin Toma (27 de ani – fundaș stânga), fost căpitan al Ripensiei Timișoara, Adi-Marian Chică-Roșă (21 de ani – atacant), de la FC Botoșani, Iulian Roșu (25 de ani – mijlocaș), de la Sportul Snagov, și Mihai Călin Savin (25 de ani – mijlocaș central defensiv), fost căpitan al lui Turris Tr. Măgurele.

Acest capitol, ca și cel al plecărilor, de altfel,  rămâne deschis, Ilie Stan așteptând în probe și alți jucători care ar putea îmbrăca tricoul Gloriei.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!