Sport

Gică Mihali, Jean Vlădoiu și Florin Prunea vin la Buzău

Se umple din nou Sala Sporturilor la „Trifaniada”?

Dacă performanța în fotbal se tot lasă așteptată, atât la nivel de club cât și la Națională, măcar să-i prețuim pe cei care ne-au oferit momente frumoase deceniile trecute. Cam așa au gândit organizatorii „Trifaniadei Glorioșilor”, un eveniment care a devenit tradiție la Buzău și care pune față în față fostele glorii locale cu mari internaționali români. Dacă în edițiile trecute în Sala Sporturilor au bătut mingea Rică Răducanu, Adi Ilie, Ionel Dănciulescu, Florentin Petre sau Dănuț Lupu – ca să amintim doar câțiva dintre marii „foști” -, line-up-ul ediției 2024 este la fel de atractiv.

Din echipa staturilor vor face parte Gică Mihali, Jean Vlădoiu, Florin Gardoș, Costin Lazăr, Robert Niță, Andrei Cristea, Bogdan Vintilă și Cristi Pulhac. Sunt doar cei care au confirmat deja prezența, dar organizatorii promit și alte surprize.

Evident, nici echipa fostelor glorii locale nu este una de neglijat.  Foarte probabil, vor răspunde prezent mai tinerii Romeo Stan, Cătălin Vlaicu, Gabriel Bobe sau Ciprian Petre, oameni încă în activitate, fie din postura de jucător, profesor sau antrenor. Lor li se vor alătura, aproape sigur, măcar pentru câteva minute, veterani ai Gloriei Buzău, foști fotbaliști care ridicau tribunele în picioare la finele anilor ’80 și începutul decadei 9 din secolul trecut. Îmbucurător, dacă e să ne luăm după asistența de anul trecut, atunci când Sala Sporturilor a fost plină de tot, lumea nu i-a uitat pe cei care au slujit cândva sportul rege, fără cine știe ce beneficii materiale.

Evenimentul, organizat de Adrian Troscenco ajutat de buzoianul Aurelian Trifan, este unul privat și va avea loc pe 17 martie, de la 13.30.  Intrarea în Sala Sporturilor este liberă.

Articole similare