Monden

Gașca lui Axinte vine la Buzău la trecerea dintre ani

Axinte, Julia, trupa de dans Rebel, Doinița și Ionuț Dolănescu sosesc pe rând pe 31 decembrie la restaurantul Glamour, pentru divertisment de calitate și momente artistice excepționale

Ca la un mare spectacol! Așa se vor simți buzoienii care au ales să își petreacă noaptea dintre ani în cel mai mare și luxos restaurant construit anul acesta la Buzău. Și așa cum merge tradiția la noi, orice locație care se vrea a fi cunoscută trebuie să organizeze și un Revelion de neuitat, așa că Glamour Imperial a chemat artiști pe cinste, unul și unul.

Gașca lui Axinte, de la vechea formulă de divertisment „Vacanța Mare” va întreține atmosfera cu glume și melodii reinterpretate cu umor. Vor mai urca pe scenă Julia, fosta componentă a trupei Sexxy, Aurel Moga, Nicu Albu, Mariana Stan, Mika Violin, DJ Stan. Alături de vedetele lui Axinte, capete de afiș mai sunt membrii familiei Dolănescu, Ionuț și Doinița, care vor cânta melodii tradiționale românești, pentru a îndemna petrecăreții la hore și sârbe.

„Am stabilit un preț modic față de pregătirile noastre, de doar 490 de lei de persoană, ca să petreacă buzoienii o noapte de neuitat, cu amintiri frumoase! Este primul nostru an, așa am considerat ca gazde că trebuie să procedăm. Am chemat vedete de calitate, pentru toate gusturile, ca orice invitat să se simtă ca la un spectacol de top în care să se implice direct, cu dans și voie bună. Pregătiți-vă așadar pentru o noapte magică, cu o atmosferă îmbietoare și un decor impresionant, unde fiecare colț al salonului nostru va străluci de eleganță și rafinament!”,  au promis organizatorii.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker