Monden

FOTO | WRS, solicitat la concerte în străinătate după Eurovision

Reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2022, a reușit performanța de a aduce România înapoi în finală după patru ani de absență. Cu un total de 118 puncte, România s-a calificat de pe poziția a noua în Marea Finală de la Torino. Dacă inițial România era cotată printre ultimele trei țări ca șansă de calificare, situația s-a schimbat radical în timpului show-ului. Reacția sălii și susținerea din online a oamenilor vis-a-vis de prestația lui WRS a fost uimitoare, motiv pentru care calificarea României a reprezentat surpriza acestui sezon. „Llamame”, piesa cu care WRS a făcut un adevărat spectacol pe scena din Pala Alpitour, a obținut în finală un total de 65 de puncte, clasându-se pe poziția a 18-a.

Potrivit site-ului bravo.net, cele două prestații ale lui WRS au reușit să adune peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, prestația din finală fiind în acest moment pe locul #3 în YouTube Trending România și pe #15 în YouTube Trending Spania. Piesa se află în Top 200 Shazam în toate tările din Europa, cât și pe Spotify, Apple Music și Deezer.

Atmosfera incendiară din sa-lă a trecut dincolo de televizor, motiv pentru care solistul trupei Years and Years, Olly Alexander, și-a arătat susținerea pe tot parcursul semifinalei și finalei prin diferite postări pe Twitter favorabile buzoianului nostru. Pe lângă cei 10.000 de oameni din sală care au cântat la unison împreună cu WRS, Mika, unul dintre cei trei prezentatori ai show-ului de anul acesta, a dansat și s-a distrat cot la cot cu delegația României în timpul prestației artistului român

Chiar dacă experiența Eurovision s-a încheiat, popularitatea lui WRS crește în fiecare lună, motiv pentru care în această vara artistul nu va avea timp să se odihnească. Primele solicitări de concerte au venit de la organizatori din Spania și Polonia, iar vara abia a început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare