Monden

FOTO/VIDEO | WRS: „În momentul de față am o relație cu un băiat”

„Acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele”, a declarat buzoianul într-un interviu pentru El Pais

WRS, sau Andrei Ursu pe numele din buletin, a devenit foarte cunoscut publicului larg după ce a participat la Eurovision 2022, ajungând chiar până în finala concursului internațional de muzică, cu piesa lui „Llamame”. În vârstă de 30 de ani, WRS a lucrat, la începuturile carierei sale în showbiz, ca dansator la „Românii au talent” și „Vocea României”, iar apoi a făcut parte din trupa de băieți Shots. A fost îndrumat de mic spre o meserie în lumea artistică, ambii părinţi fiind dansatori, iar la show-urile PRO TV a colaborat cu artiste precum Antonia, Ruby şi Andreea Bănică.

„Am intrat în showbiz ca să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum șapte ani. Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carlas Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în ele. Sunt un tip norocos, iar marea mea șansă a apărut când Alex Cotoi mi-a zis: «Băi, tu ai ceva, haide în studio și hai să lucrăm»”, spune WRS.

Anul trecut el a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2022, s-a calificat în finală, însă nu s-a întors acasă cu marele premiu. Piesa de la concursul internațional, „Llamame”, i-a adus însă notorietate, mai ales în Spania, țara în care a avut multe concerte pe parcursul acestui an.

Recent, într-un interviu pentru cea mai importantă publicație spaniolă, El Pais, WRS a surprins cu câteva declarații despre viața privată. Foarte rar a vorbit despre viața lui dincolo de scenă, însă acum nu s-a mai abținut, recunoscând că este într-o relație cu un băiat. El a declarat că ia în calcul și varianta de a părăsi România și de a se muta în Spania. „Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta”, a spus el.

Și a subliniat: „În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului”.

Album de debut și aspirații de actor

Pe 12 mai buzoianul și-a lansat primul său album muzical. „Fiesta’23” este proiectul său de suflet și conține 11 melodii – printre care „Llamame”, „Hoy” sau „I like it” – cântate în limbile română, engleză și spaniolă. În paralel cu pregătirea lansării albumului, WRS și colegul Emi s-au transformat în trupa Valahia și au cântat piesa „Banana”, în episodul 6 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, aflată la sezonul 19. Cu toate că la început nu au fost încântați de ce le-a oferit ruleta pentru a șasea gală, pe scenă le-a ieșit o adevărată „dileală” care a stârnit hohote de râs printre toți cei prezenți în platoul transforming show-ului. Concurenții au intrat, fără nicio problemă, în pielea băieților de la Valahia și râsetele au acaparat platoul atunci când au început să cânte. „Din punct de vedere vocal, au intonat aproape perfect, la un moment dat a fost o mică scăpare a lui Emilian, în rest, mie mi-a plăcut atât de mult povestea voastră din scenă, încât numai la asta m-am uitat”, a mărturisit Ozana Barabancea.

WRS este la al doilea sezon al transformărilor, aducând trofeul acasă la prima ediție de participare. Emisiunea nu doar că l-a pus la încercare din punct de vedere vocal și coregrafic, dar i-a „trezit” și gustul pentru actorie. Tocmai de aceea, Andrei își dorește să joace și în filme ori în seriale. „Sper să ajung în vreun casting în perioada următoare. Am jucat doar într-un scurt metraj al unei studente la regie la UNATC şi mi-a plăcut mult experienţa”, a spus WRS într-un interviu.

Iar faima sa a ajuns de mult până peste hotare, devenind un bun exemplu de urmat ca artist. În varianta spaniolă a emisiunii, „Tu Cara Me Suena” WRS a devenit personaj la ruletă. Buzoianul s-a numărat printre personajele pe care unul dintre concurenții spanioli l-a primit din partea ruletei. Este vorba despre Josie lleva, un cunoscut stilist din Spania, prezent în multe dintre formatele internaționale precum „MasterChef Celebrity”. Iar referința pe care ruleta i-a oferit-o a fost, bineînțeles, momentul lui WRS de la Eurovision, de anul trecut, unde a interpretat piesa „Llamame”, devenită deja hit în Spania. Jurații spanioli de la „Tu Cara Me Suena” au fost uimiți când l-au văzut pe Josie transformat în WRS chiar din primul moment în care acesta a intrat în scenă. Deși vocea nu l-a ajutat foarte tare, coregrafia și vestimentația replicată până la cel mai mic detaliu l-au adus pe stilistul spaniol foarte aproape de imaginea românului. Îmbrăcat într-o cămasă roșie cu volane și o pereche de panaloni negri din latex, Josie a cântat și a dansat pe celebra piesa „Llamame” și până la final publicul s-a ridicat în picioare, iar jurații au rămas impresionați.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker