Actualitate

FOTO | VIDEO / Preotul Mihail Milea, vizitat de buzoieni de ziua numelui

Preotul Mihail Milea, un „părinte al bucuriei”, cum este numit de buzoieni, a primit luni, 7 noiembrie, cu o zi înainte de praznicul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil,  vizita mai multor personalități buzoiene, ucenici, voluntari ai Fundației „Sfântul Sava”, al cărei președinte este, fii duhovnicești, care au ținut să-i  adreseze calde urări de sănătate, pace și mult ajutor de la Dumnezeu în slujirea Sfintei Biserici Ortodoxe, spre binele creștinilor ortodocși. Ei și-au exprimat în acest fel  prețuirea pentru părintele Mihail, care prin tot ceea ce face   a împlinit și a înmulțit faptele iubirii milostive prin încurajarea activităţii în așezămintele social-filantropice din cadrul Fundației „Sfântul Sava” şi prin multe activități culturale pe care le-a realizat de o parte și de alta a Prutului.

Părintele a fost întâmpinat cu flori de copiii de la After school „Sf. Sava”, care i-au și cântat „La mulți ani”. Lor li s-au alăturat și oaspeții, care l-au îmbrățișat pe părintele Mihail și i-au oferit buchete de flori.

Îl felicităm  și noi pe părintele Mihail Milea pentru realizările sale  dorindu-i ani rodnici în continuare în slujire  la Altar, mângâind pe cei ce au un necaz și bucurându-se împreună cu cei fericiți, luptând alături de cei în suferință, așa cum a făcut și până acum.  La mulți ani!

Articole similare