Monden

FOTO/VIDEO | Dora Ungureanu a lansat două piese noi

Multe piese noi, clipuri inedite și petreceri până dimineață! Cu acest gând și-au început aproape toți artiștii primăvara și, pentru asta au lucrat de zor în studio , în ultima perioadă, pentru a-și definitiva programul de petreceri. Iar Dora Ungureanu este în topul celor mai harnici artiști de pe meleagurile noastre; frumoasa brunetă a lansat săptămâna trecută una dintre piesele noi, la pachet cu unul dintre videoclipuri.

„A apărut piesa balcanică «Îmi trăiesc viața» și clipul ei, deocamdată. Este o piesă de party, o piesă în care se regăsesc toți tinerii și nu numai, și sunt sigură că va răsuna în boxe la toate petrecerile! Am lucrat mult la ea împreună cu echipa de oameni talentați a lui Mugur Chiper, un om cu care colaborez de foarte mulți ani și care se pliază exact pe cerințele mele, iar cine mă cunoaște, știe că cerințele mele nu sunt deloc puține. Filmarea a avut loc într-un studio special amenajat din București cu o gașcă mare de prieteni și, bineînțeles, și formația mea! Îmi doresc anul acesta să trec la un alt nivel în cariera mea și, Datorită oamenilor ce mă înconjoară și muncii mele, tind să cred că o să reușesc!”, a precizat Dora.

Aceasta nu este singura piesă la care Dora Ungureanu a lucrat în ultima perioadă. Cealaltă piesă la care a lucrat este una de suflet, „apropiată inimii mele”, cum spune artista, care se numește „Așa sunt eu” și descrie perfect viața ei, etapele prin care a trecut și cum este Dora Ungureanu ca om astăzi. „Cea de-a doua piesă este una de folclor, în care am pus mult suflet, este una dintre preferatele mele și aștept cu nerăbdare să îi filmez clipul într-un cadru special deja gândit cu multe luni înainte, însă aștept momentul potrivit pentru lansarea videoclipului”, a mai completat artista.

După aceste două proiecte lansate, Dora îi pregătește pe buzoieni de o vară incendiară, cu mult mai multe piese, pe diferite genuri. „Întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce piese multe și diferite? Pentru că vreau să ies puțin din zona mea de confort – și anume doar muzică de petrecere-folclor – și să vin cu ceva nou în fața publicului! Multe alte proiecte mai sunt în plan alături de formația mea, cu care toată vara mă veți vedea la evenimente, videoclipuri, proiecte cu școala de muzică și cu elevii mei. Când faci ce îți place, totul iese perfect!”, a concluzionat Dora Ungureanu.

Articole similare