ActualitateEducație

FOTO / Cine reprezintă Buzăul în lotul pentru Olimpiada Internațională de Chimie

Lotul olimpic la Chimie al Buzăului s-a întors de la Baia Mare cu rezultate excepționale, scrie pe pagina de socializare Serenella Dinu, inspector de chimie, fizică și biologie în cadrul ISJ Buzău.

Ei sunt  „Băieții de aur”, cum le spune inspectorul școlar: Matei Ursăchescu (clasa a VIII-a), de la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” Buzău, care a obținut Premiul al II-lea, David Andrei Vlad  (clasa a X-a) de la Colegiul Național „B. P. Hasdeu” Buzău,  care a obținut mențiune, și Pavel Cristian Ioniță (clasa a XII-a) de la Colegiul Național „B. P. Hasdeu” Buzău, care s-a clasat în primii 10 și a obținut o calificare în lotul pentru Olimpiada Internațională de Chimie. Ei au fost felicitați de inspectorul Serenella Dinu, care a mulțumit, de altfel, și cadrelor didactice. „Mulțumesc domnului prof. Foarfecă Guniță pentru coordonarea lotului de aur al județului Buzău și doamnei prof. dr. Carmen Luiza Gheorghe -reprezentat al Comisiei Centrale a Olimpiadei Naționale de Chimie”, scrie inspectorul școar pe pagina de socializare.

Lotul reprezentativ al județului Buzău participant la Olimpiada Națională de Chimie, de  la Baia Mare a fost format din: Matei Ursăchescu,David Andrei Vlad,Andrei Neagu  și Pavel Cristian Ioniță. Cei patru elevi au fost însoțiți de profesorul Guniță Foarfecă de la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” Rm. Sărat.

 

Articole similare