Monden

FOTO – VIDEO | Bianca Mihai, actriţă în clipul studenţilor de la Cibernetică

,,Pasionaţi şi creativi, curioşi şi proactivi, spionii SiSC au găsit echilibrul perfect pentru o studenţie de neuitat! A venit ocazia să o faci şi tu! Înscrie-te în aventura vieţii tale şi desluşeşte misterul studenţiei alături de noi!”, aşa a sunat mesajul clipului din  cărui distribuţie a făcut parte şi buzoianca Bianca Mihai. Ea a jucat rolul unui student care urmărea un spion ce voia să descopere misterele din Sindicatul Studenţilor.

,,OMG, am apărut în clipul SiSC!”, a exclamat Bianca pe reţelele de socializare, mândră de invitaţia de a fi un student reprezentativ pentru acest Sindicat. SiSC înseamnă Sindicatul Studenţilor din Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi este prima organizaţie studenţească din ASE, fiind înfiinţată în 1996 şi având peste 150 de proiecte desfă­şurate cu succes până în prezent. Misiunea organizaţiei este de a reprezenta studenţii Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, atât prin susţinerea intereselor şi drepturilor în raport cu mediul academic, cât şi prin crearea de oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală.

Reamintim că Bianca Mihai a reprezentat Buzăul la show-urile ,,XFactor” şi ,,Românii au talent”, a luat lecţii de actorie cu profesoara Angelinei Jolie, a jucat în numeroase piese de teatru cu trupa Colegiului Hasdeu, apoi cu cea a unei asociaţii care promovează drepturile femeilor rome, dar are şi evenimente cu propria trupă, cu care a câştigat de-a lungul anilor de liceu foarte multe premii în concursurile şi festiva­lurile naţionale de muzică.

Articole similare