Educație

FOTO / Trofeul „Tineri bucătari”, obținut de o elevă de la „Meserii și Servicii”

Buzoianca Elena Carmen Dobre, elevă a Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău, a obținut Premiul I și trofeul „Tineri bucătari” la concursul organizat de de Septimia Resort  în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Harghita. De asemenea, ea a mai obținut împreună cu echipa și diploma pentru „Cel mai aspectuos preparat”.

Elevii participanți la concurs au avut de gătit rețete primite din partea organizatorilor. Probele de gătit din cadrul finalei au avut mai multe etape. În prima etapă, concurenții au gătit, în colaborare cu celălalt/ceilalți participant(i) un fel de mâncare precizat de juriu, în a doua etapă, concurenții au gătit, individual, felul de mâncare pregătit și prezentat de juriu, iar în etapa finală, concurenții, individual, au gătit și au prezentat un meniu complet precizat de juriu.

Concursul intitulat „Tineri Bucătari” este un eveniment dedicat tinerilor pasionați de artă culinară, unde elevii pot să-și pună în valoare talentul și creativitatea în bucătărie, să-și împărtășească pasiunea și să-și demonstreze abilitățile într-un mediu competitiv și stimulativ, participanții fiind evaluați de un juriu format din bucătari experimentați. Parteneri în realizarea concursului au fost Septimia Hotels&Spa Resort, Odorheiul Secuiesc și Inspectoratul Școlar Județean Harghita.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker