Actualitate

FOTO / Cercetătorul buzoian Costel Vînătoru, premiat la Gala „România ești TU”

Pe 27 martie, la Palatul Parlamentului, a avut loc Gala „România ești TU”. Evenimentul, aflat la a II-a ediție, s-a desfășurat sub titulatura „Îngeri pentru România” și a avut drept scop să promoveze și să dezvolte România, așa cum transmit cercetătorii buzoieni, „ca un brand de țară distinct, care îmbină în mod unic frumusețea naturală a locurilor, patrimoniul cultural și ospitalitatea de calitate superioară, un loc care merită să fie descoperit pas cu pas, proiect cu proiect, de fiecare român”.

În cadrul galei au fost acordate o sută de „Diplome de Excelență” și opt trofee pentru proiecte care au pus în prim-plan bunăstarea comunității și dezvoltarea economică a României. Una dintre aceste distincții a ajuns la dr. ing. Costel Vînătoru, directorul Băncii de Resurse Genetice Vegetale [BRGV] Buzău, pentru contribuția sa la promovarea și reglementarea proiectelor sustenabile în agricultura românească.

„Suntem profund recunoscători și deosebit de mândri pentru această recunoaștere națională, meritată în întregime de managerul instituției noastre, o distincție care reflectă fără echivoc devotamentul și implicarea totală.

Felicitări inițiatorilor și organizatorilor acestui eveniment memorabil, precum și tuturor românilor remarcabili care au fost premiați și aclamați în cadrul acestei gale de excepție”, este mesajul transmis pe pagina oficială a instituției buzoiene.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker